fbpx

Oxygen Live o quot;gura quot; de oxigen pentru retailerii romani

Lansata pe 6 octombrie 2011, platforma de analiza online OxygenLive.ro, pentru retail mic si mediu, a optimizat deja activitatea a 18 retaileri din Romania. Ce aduce nou acest instrument de business intelligence pe piata solutiilor de retail si cum ii poate ajuta pe antreprenori sa se dezvolte? Iata:

Dezvoltata ca o extensie a suitei de solutii de management pentru retail SmartCash RMS, platforma Oxygen Live este prima solutie online de analiza si raportare pentru retailul mic si mediu din Romania si, totodata, singurul instrument de business intelligence accesibil, din punct de vedere tehnic si financiar, chiar si micilor antreprenori din retail.

Primii beneficiari ai noului produs au fost 18 clienti ai suitei SmartCash RMS, printre care se numara dna. Adriana Anutei Lupu, director general executiv VP Magassin SA – Vel Pitar, dl. Bogdan Gheorghian – manager minimarket Andras Impex SRL si dl. Joseph Tannous – manager general al lantului de magazine EcoMarket. Oriunde ar fi si prin orice dispozitiv s-ar conecta la Internet (computer, laptop, smartphone sau tableta), acestia isi pot accesa si analiza online datele despre vanzari si stocuri, din cateva clickuri, combinand simultan multiple criterii de cautare. Astfel, chiar si atunci cand sunt departe de magazin, raman conectati la situatia propriei afaceri.

Iata opiniile lor despre platforma OxygenLive.ro, dupa ce i-au incercat functionalitatile:
“Este unul din cele mai revolutionare produse pentru piata din Romania” – Dl. Joseph Tannous – manager general al lantului de magazine EcoMarket considera Oxygen Live;
“O solutie de business intelligence care ne-a oferit inca de la implementare informatii pe care inainte nu le aveam: vanzari orare la nivel de articol, stocuri, vanzari pe categorii de produse, viteza medie de vanzare si foarte multe alte informatii necesare” – dna. Adriana Anutei Lupu, director general executiv VP Magassin SA – Vel Pitar;
“Oxygen Live te duce spre succes prin controlul si prin statisticile pe care ti le prezinta” – Dl. Bogdan Gheorghian, manager al minimarket-ului Andras Impex SRL.

Utilizarea Oxygen Live nu necesita instalarea vreunor programe sau aplicatii, fiind disponibil chiar din ziua inaugurarii unui magazin. Accesul online e securizat, iar costurile abonamentelor lunare variaza in functie de nevoile fiecarui retailer deoarece, potrivit declaratiei dlui. Dor Bujor Padureanu, director general Magister, “Oxygen Live este modalitatea noastra de a sustine retailerii mici si mijlocii din Romania in aceasta perioada de criza”.

Magister ofera solutii complete hard-soft pentru magazine mici sau medii, individuale sau in retea. Solutiile Magister sunt completate de un set de servicii post-implementare foarte riguros definite si urmarite, astfel incat clientul sa beneficieze de schema optima de exploatare a solutiei primite.
Magister este dezvoltatorul si detinatorul brandului SmartCash RMS, singurul brand romanesc de software de management al magazinelor mici si medii, individuale sau in retea, avand in portofoliu zece produse complementare, rezultatul multor ani de experienta in domeniul retail. Este singura suita romaneasca de produse software ce acopera complet si complex nevoile micului retail, la un inalt nivel de competenta.Informatii suplimentare si testimoniale video pe www.magister.ro, www.oxygenlive.ro, facebook.com/magistersoft si pe youtube.com/magistersoftware