Oxigenoterapia te pune pe picioare! Intareste imunitatea si reduce inflamatia in Camera Hiperbara

6 martie 2019
Autor:
IzzyReduceri

Imunitate de fier si reducerea inflamatiei cronice sau acute cu TERAPIE CU OXIGEN in Camera Hiperbara ! Accelereaza procesul de vindecare naturala, amelioreaza durerile, insomniile si afectiunile respiratorii. Cumpara cu reducere pe platforma de promovare online www.IzzyReduceri.ro!

Creste imunitatea si reduce inflamatia - Terapia cu Oxigen in camera hiperbara este remediul natural, noninvaziv si chiar relaxant, care te pune pe picioare!

Aceasta forma alopata de tratament utilizeaza un dispozitiv medical, o capsula special creata pentru vindecarea corpului si redarea vitalitatii.
Utilizata in toata lumea datorita efectelor terapeutice ale Oxigenului, camera hiperbara furnizeaza oxigen la o presiune de trei ori mai mare decat presiunea atmosferica normala, stimuland capacitatea organismului de a se vindeca si de a se recupera prin cresterea nivelului de oxigen din sange.

Care sunt beneficiile terapiei cu oxigen?

Specialistii recomanda oxigenoterapia pentru tratarea a numeroase afectiuni, cum ar fi: leziuni postchirurgicale, oboseala cronica, artrite, artroze, leziuni musculare, leziunile tendoanelor sau ligamentelor, fracturi, mai ales in cazul sportivilor care sufera accidentari, grefe, arsuri, boala Parkinson etc.

- faciliteaza difuzia de oxigen catre tesuturile slab vascularizate sau lezate
- accelereaza procesul de vindecare prin stimularea productiei de celule stem
- sustine oxigenarea celulara si creste productia de elastina, incetinind astfel procesul de imbatranire
- creste considerabil imunitatea organismului si il ajuta sa lupte contra infectiilor produse de virusi si bacterii
-accelereaza procesul de vindecare in cazul fracturilor si afectiunilor aparatului osteoarticular
- ofera rezultate spectaculoase in cazul recuperarii sportive, creste productia de colagen si vindeca mai rapid contuziile si leziunile
- are efect antiaging
- accelereaza vindecarea ranilor si cicatricilor, reducand inflamatia si stimuland regenerarea celulelor

Este o resetare la nivel mitocondrial, actionand la nivelul intregului organism.

Timpul petrecut in camera hiperbara este relaxant si placut. Pacientul se bucura de intimitate, poate citi sau asculta muzica in timpul sedintelor de oxigenoterapie.

In general, un tratament complet presupune un numar minim de 10 sedinte.

Unde poti beneficia de terapia cu oxigen in camera hiperbara?

In Bucuresti vei gasi o serie de centre specializate. Noi recomandam Therapy Room - Institute of Health, un centru medical elegant, unde ai acces la servicii pentru tine si intreaga familie, echipamente moderne si o echipa de medici atenti si amabili.

Care sunt costurile terapiei cu oxigen?

Pretul unei sedinte este in jur de 180 lei. Veste buna este ca prin achizitionarea voucherului IzzyReduceri beneficiezi de o reducere de 45% la Therapy Room, deci achiti doar 99 lei pentru o sedinta de terapie de 60 minute. Pentru un tratament complet de 10 sedinte pretul este de 870 lei, iar pentru 20 sedinte doar 1700 lei, in loc de 3600 lei.

Este un moment propice pentru o noua abordare privind sanatatea.
Complementara metodelor clasice de tratament, oxigenoterapia le imbunatateste rezultatele si ofera un efect revigorant care mentine vitalitatea si tineretea organismului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram