fbpx

Oxigenoterapie hiperbara – terapie cu oxigen in camera hiperbara

Oxigenoterapia hiperbara reprezinta o forma alopata de tratament, 100% naturala cu efecte spectaculoase asupra sanatatii. Trateaza durerile, afectiunile respiratorii, obosealea, stresul si sprijina sistemul imunitare prin cresterea cantitatii de oxigen. Profita de preturile cu reducere disponibile online pe www.IzzyReduceri.ro si vino sa te bucuri si tu de efectele oxigenoterapiei!

Terapie cu oxigen hiperbaric reprezinta o forma alopata de tratament si este utilizata cu succes in toata lumea datorita efectelor terapeute eficiente ale oxigenului. Aceasta terapie stimuleaza capacitatea organismului de a se vindeca si recupera prin cresterea nivelului de oxigen din sange.

Camera hiperbara este un dispozitiv ce furnizeaza oxigen la o presiune de 3 ori mai mare decat presiunea atmosferica normala. Acest tratament permite cresterea cantitatii de oxigen care circula prin corp.

Efectul terapiei este acela ca organismul devine hiperoxigenat. Respirarea oxigenului pur sub presiune mareste abilitatea organismului de a se vindeca.

Oxigenoterapie hiperbara sau terapia cu oxigen hiperbaric ofera o imbunatatire semnificativa a starii tale de sanatate dupa aproximativ 10 sedinte. Iti recomandam pachetul de 10 sau 20 de sedinte disponibil pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro la super-pret!

Oricare dintre noi ar putea beneficia de acest gen de terapie, fiind ideala pentru:

  • probleme articulare, inflamatii articulare – faciliteaza difuzia oxigenului catre tesuturile slab vascularizate sau lezate
  • creste energia la nivel celular – prin cresterea nivelului de oxigen din sange
  • efect antiaging – sustine oxigenarea celulara si creste productia de elastina, incetinind procesul de imbatranire
  • reduce stresul
  • recuperare sportiva; creste performanta sportiva
  • recuperare postoperatorie; ajuta vindecarea tesuturilor mai rapid

Beneficiile acestui tratament sunt multiple, astfel ca specialistii il recomanda tratarea de numeroase afectiuni. Printre acestea se numara si: leziunile post-chirurgicale, oboseala cronica, artrite, artroze, leziuni musculare, ale tendoanelor sau ligamentelor, fracturi, grefre, arsuri, boala Parkinson etc.

Sedintele in camera hiperbara sunt relaxante si placute, iar durata acestora variaza in functie de problema tratata si recomandarile medicului specialist. Pacientul tratat are parte de intimitate si iși poate petrece timpul citind, ascultand muzica etc. In general, un tratament complet presupune un numar minim de 10 sedinte.

Camera hiperbara actioneaza la nivelul intregului organism si faciliteaza difuzia oxigenului catre tesuturile slab vascularizate sau lezate, creste imunitatea organismului si il ajuta sa lupte impotriva infectiilor produse de virusi si bacterii si accelereaza procesul de vindecare.

Terapia cu oxigen in anti-aging si recuperare sportiva

Terapia cu oxigen intretine frumusetea, lupta impotriva imbatranirii celulare si reprezinta o metoda de recuperare eficienta pentru sportivi. La nivelul pielii, camera hiperbara actioneaza prin reducerea inflamatiilor si durerii, regenerarea celulara si accelerarea vindecarii anumitor rani sau cicatrici. Ajuta la intinerirea din interior si ne ajuta sa ne pastram aspectul tanar pentru mai mult timp.

O parte din functiile camerei hiperbare este benefica si pentru sportivii ajutandu-i sa isi recapete conditia fizica prin: reducerea inflamatiilor si a durerilor, cresterea productiei de colagen, vindecarea mai rapida a contuziilor, leziunilor si a muschilor, dar si alte efecte benefice.

Te-am convins? Vrei sa te bucuri si tu de efectele uimitoare ale oxigenoterapiei asupra corpului tau? Atunci alege una dintre ofertele noastre si cumpara voucherul disponibil pe www.IzzyReduceri.ro!