Oxigeneaza tesutul, detoxifica, stimuleaza functia imunitara si te intinereste

La baza oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular, iar tratamentul bazat pe amestecul de oxigen si ozon poate sa repare din interior si sa reduca inflamatia. Ozonoterapia Eforie, caci despre ea este vorba reprezinta o metoda inovatoare de tratament nemedicamentos, ce foloseste un amestec de ozon si oxigen permitand reducerea consumului de medicamente alopate si implicit a reactiilor secundare provocate de acestea. Poate fi utilizata in numeroase domenii medicale precum ortopedie, dermatologie, tratarea bolilor reumatismale, afectiuni vasculare si neurologice, urologie, ginecologie si tratamente estetice, iar principalele proprietati ale ozonoterapiei sunt antibacteriana, antifungica, antivirala, antiinflamatorie si imunomodulatorie, de reglare sistemica a homeostazei in organism.

Cum actioneaza ozonoterapia? Ozonoterapia imbunatateste circulatia sanguina, stimuleaza enzimele celulare si celulele imune la pacientii cu imunosupresie si poate regenera diferite tipuri de tesuturi. In tratarea afectiunilor reumatice eficienta terapeutica se datoreaza actiunii antiinflamatorii, antialgice, miorelaxante si de refacere a functiei articulare si actiunii reparatorie asupra terminatiilor nervoase periferice. Efectele ozonoterapiei se vad in timp, iar pentru un rezultat mai stabil se recomanda ca dupa terminarea unei cure, pacientul sa mai revina pentru inca 2-3 sedinte pe luna.

Din punct de vedere estetic, ozonoterapia ajuta la eliminarea celulitei, elimina excesul de apa, creste tonusul muscular, reduce ridurile, trateaza acneea si reduce infectiile fungice ale unghiilor de la maini si picioare. Pielea isi va recapata stralucirea si lipsa de oxigenare va disparea. Te asteptam cu bratele deschise in cadrul sanatoriului nostru din Techirghiol pentru o cura de ozonoterapie si alte proceduri medicale extrem de benefice.