Outdoor team building in oras

team building in oras

Sunt firme și echipe care nu își permit din punct de vedere al timpului să petreacă poate 3-4 zile departe de oraș, de laptop și de munca de la birou. Tocmai pentru a avea parte și aceștia de activități de team building care să le solicite creativitate și care să îi ajute să își depășească limitele au fost creat programele de outdoor team building în oraș. Chiar dacă activitatea și timpul nu vă permite o escapadă de câteva zile departe de agitația orașului, colaborând cu o echipă profesionistă în organizarea team building-urilor cum este echipa Vertical Adventure aveți posibilitatea să beneficiați de o zi plină de activități care să vă scoată din zona de confort.

În articolul de azi vei putea să afli mai multe informații despre 3 activități pe care ai posibilitatea să le practici în oraș.

1. Tiroliana

Tiroliana îți dă posibilitatea să te deplasezi pe corzi între două puncte fixe cu un anumit grad de înclinație, la o înălțime variabilă, folosind tehnici și echipamente specifice. Atunci când alegi să colaborezi cu cei de la Vertical Adventure aceștia îți vor asigura echipamentele de care ai nevoie pentru ca experiența cu tiroliana să se desfășoare în condiții de maximă siguranță. Echipamentul pentru tiroliană constă în corzi, scripeți, carabiniere, hamuri, căști și mănuși. Traversând cu o viteză variabilă distanța pe care este întinsă coarda, îți descoperi limitele, reușești să le depășești și îți regăsești motivația pentru munca în echipă.

2. Cățărare

Atunci când vine vorba de cățărare în oraș, aceasta este cu mult diferită față de cea de pe o stâncă. De cele mai multe ori aceasta este mult mai ușoară decât cea pe o stâncă. Cățărarea fiind executată pe un perete improvizat. În schimb, în funcție de înălțimea la care urmează să vă cățărați poate să vă ofere o senzație asemănătoare cu cea a unei stânci. În cățărare, descoperi resurse de care poate nici nu știai, de la cele fizice, până la cele mentale. Te joci cu echilibrul și cu propriul centru de greutate, câștigând cu fiecare pas în lupta cu gravitația. Ascensiunea se va face individual, folosind tehnici și echipamente specifice: corzi, hamuri, carabiniere, bucle echipate, dispozitive pentru asigurare și cască.

team building catarare

 

3. Kayaking

În cazul în care vă desfășurați activitatea într-un oraș care are prin preajmă un râu numai bun pentru diferite sporturi pe apa, kayaking-ul este o activitate pe care trebuie să o încercați. Caiacul este o ambarcațiune sportivă cu unul sau mai multe posturi de vâslit, ascuțită la ambele capete, cu suprafața de alunecare netedă sau în clinuri, și care este condusă cu un tip de vâsle nefixate numite padele, din poziția așezat. Tehnica de vâslit pentru caiac folosește padela, ținută cu mâinile în zona de mijloc, cu care se execută prin apă tracțiuni alternative de o parte și de alta a caiacului, pentru a se asigura înaintarea. În felul acesta vă veți dezvolta abilitatea de comunicare cu coechipierul, și sincronul pentru a putea înainta.

Acestea sunt 3 dintre activitățile pe care aveți posibilitatea să le practicați în cazul în care nu aveți posibilitatea să vă rupeți prea mult timp de la birou. Alege să colaborezi cu cei de la Vertical Adventure și stabiliți programele de outdoor team building in oras care să vă ajute să vă îndepliniți obiectivele inițiale.