ORINRO: Ce este magnetoterapia și cum ne ajută în problemele de sănătate. Biotorus LT 100 și Ulticare LT 99 este medicul tău la domiciliu!

orinro

ORINRO: Ce este magnetoterapia și cum ne ajută în problemele de sănătate.

Biotorus LT 100 și Ulticare LT 99 este medicul tău la domiciliu!

Efectul principal al magnetoterapiei este de a accelera regenerarea celulelor. Cu ajutorul câmpului magnetic variabil, căruia îi spunem pulsant, putem susține și regenerarea nervilor periferici. Este demonstrat că prin acțiunea câmpului magnetic pulsant, nervul se regenerează de trei ori mai rapid față de un nerv care nu a fost expus unui astfel de câmp!!!

De asemenea, pe baza regenerării celulare, magnetoterapia încetinește, sau în unele cazuri stopează deteriorarea cartilajului articulațiilor și țesuturilor afectate. Bineînțeles că se face referire și la țesuturile moi, nu doar la articulații.

Un alt mister semnificativ pe care îl putem descoperi este efectul antiinflamator al magnetoterapiei. Microbii care au fost expuși acțiunii câmpului magnetic pulsant s-au degenerat treptat și și-au pierdut capacitatea de a se multiplica și răspândi în organism. Prin utilizarea magnetoterapiei în cazul inflamațiilor, se reduce cantitatea de antibiotice folosite și astfel se întărește sistemul imunitar.

reducerea dureriiReducerea durerii este un alt efect, și probabil cel mai cunoscut. Organismul combate durerea prin faptul că produce endorfine în sistemul nervos central și în glanda pituitară. Endorfinele blochează transmiterea semnalelor dureroase către creier. Medicina modernă combate durerea prin faptul că se prescriu opiacee și alte medicamente care provoacă dependență și dăunează ficatului, rinichilor și intestinelor, mai ales dacă sunt consumate timp îndelungat.

Magnetoterapia pulsantă stimulează producția de endorfine naturale, și de aceea este foarte eficientă în lupta cu durerea, mai ales în cazul durerilor cronice. Nu are însă niciun efect secundar ca și produsele farmaceutice.

Am lăsat la final cel mai important și esențial efect. Prin acțiunea câmpului magnetic pulsant asupra anumitei părți din corp, se dilată vasele sanguine, acesta noi îl numim efect vasodilatator. Este demonstrat de multe ori cu ajutorul camerei de termoviziune.

dureriAcest fenomen nu se desfășoară doar în vasele sanguine mari, dar mai ales în cele mai mici, care sunt cele mai multe – vasele capilare. Aceste vase aprovizionează toate țesuturile cu sânge. Ca urmare a vasodilatației, ajunge mai mult sânge în vasele sanguine, mai mult oxigen, substanțe nutritive, și se elimină mai ușor reziduurile celulare și dioxidul de carbon. Este simplu, mai mult sânge înseamnă mai multă viață, o microcirculație mai bună.

aparat

ORINRO : Biotorus LT 100 + aplicatorul Maxi este un aparat pentru tratarea și stimularea organismului cu ajutorul câmpului magnetic pulsant de joasă frecvență. Avantajele lui sunt în principal efectele analgezice, efectele de reducere a spasmelor musculare, efectele antiedeme (împotriva umflăturilor), efectele de vindecare și antiinflamatorii, efectele de regenerare și efectele de îmbunătățire a fluxului sanguin (vasodilatator). Biotorus LT 100 + aplicatorul Maxi este un aparat medical certificat, clasa II-a.