fbpx

Orice zi la birou incepe cu Splendid GO!

Indiferent ca te afli acasa sau la birou, masa de pranz este un moment foarte important din zi ce nu trebuie ratat. Daca vrei sa mananci bine oriunde te-ai afla comanda de la Splendid GO unul din meniurile office care iti place cel mai mult si bucura-te de o masa speciala, satioasa si gustoasa.  Iti recomandam variantele noastre ce acopera o gama diversa de preferinte, cu feluri principale si desert, bune de incarcat bateriile pana seara! Meniuri gustoase, cu preparate traditionale si internationale, doar prin serviciul food delivery Constanta.

Un pranz satios si apetisant la birou e oricand o provocare! La un singur click distanta se afla cel mai bun pranz pe care il poti manca la birou sau acasa, satios, savuros, apetisant, exact asa cum isi doreste oricine, cu feluri principale si desert. Te invitam pe site-ul Splendid GO sa vezi ce variante de meniu avem si ce poti manca la pranz acasa sau la birou. Serviciul delivery preparate internationale Constanta va serveste rapid, direct acasa cele mai bune preparate din meniul Splendid GO.

Daca vrei sa te rasfeti cu pizza savuroasa, tot la Splendid GO in meniu o gasesti! Ai de ales intre o multime de sortimente inspirate din retete originale sau adaptate prin creativitatea celor mai buni bucatari de pe litoral. Serviciul livrare burger Constanta iti aduce acasa sau la birou cel mai bun burger pe care l-ai mancat vreodata.