fbpx

Orice prânz de afaceri începe la o pizzerie din București

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei trattoria pizza sau a unei pizzerii în București, un prânz într-un astfel de local poate însemna o ocazie unică de a stabili noi oportunități de afaceri. Împreuna cu asociatul meu am invitat doi oameni de afaceri din Republica Moldova la un prânz astfel încât să ne cunoaștem mai bine pe de o parte, iar pe de alta parte pentru a gusta bunătăți dintr-un meniu trattoria. Partenerii noștri, cunoscători ai gastronomiei basarabene, au fost încântați de idee, lucru esențial pentru o bună comunicare ulterioara.

De ce ar alege cineva o tratoria pizza?

O întrebare pertinentă pe care am primit-o din partea oaspeților noștri de dincolo de Prut. Noi suntem acomodați deja după mai bine de 25 de ani cu o varietate de restaurante din diverse părți ale lumii, însă o tratoria pizza va reprezenta mereu pentru mine un adevarat punct de ancorare culinar. Spun acest lucru după ce-am încercat mai multe bucătării mai mult sau mai putin exotice. De fiecare dată am considerat că cel mai bun reper culinar îl reprezintă o pizzerie în București. Pot alege astfel, o trattoria pizza, un local stilat, cu servire impecabila și care să-mi ofere dintr-un meniu trattoria produse delicioase.
Partenerii mei au fost entuziasmați după ce-am servit un astfel de prânz. Au considerat că îmbelșugata lor gastronomie, însiropată de vinuri roșii și deserturi sățioase, este cel puțin comparabilă cu o astfel de pizza tratoria, unde meniul este excelent din punctul de vedere al unui gurmand. Produse ușoare, asortate cu un vin alb, sec poate însemna de multe ori o cheie a succesului în stabilirea unor contacte de afaceri.
Am terminat acel prânz cu confirmarea stabilirii unor contacte financiare avantajoase pentru ambele părți și cu promisiunea de a semna certificarea colaborării noastre tot într-un local gen trattoria pizza.