fbpx

Orice material orice suprafața – Poly Max® este soluția completa Lipește Fixeaza Etanșeaza

Piața de construcții de noi locuințe a impus dezvoltarea unor adezivi și etanșeizanți mai performați, ca urmare a noilor reglementări de prevenție a dezastrelor produse de furtuni puternice, inundații, mucegai sau alte evenimente naturale. Costul ridicat al materiei prime și numărul crescut de reglementări de mediu privind emisiile de solvenți, gaze sau toxicitatea produselor au condus, în multe țări din Comunitatea Europeană, la declinul adezivilor și etanșeizanților pe bază de solvent și la creșterea consumului de produse pe bază de polimeri. Astfel, gama Bison Poly Max® răspunde perfect tendințelor vizate de Comunitatea Europeană.
Spre deosebire de adezivii și etanșeizanții obișnuiți, produsele Bison Poly Max® nu conțin solvenți sau acizi, nu deteriorează suprafețele și nici nu au miros neplăcut. Adeziunea este foarte puternică, are o rezistență mare în timp, este permanent elastică și rezistentă la umezeală, temperatură, radiații UV și îmbătrânire. Bison Poly Max® poate fi folosit și la interior și la exterior. Se poate vopsi după uscare și nu se contractă. Recomandat chiar și pentru aplicații subacvatice sau în zone și pe suprafețe umede.
Gama Poly Max®este compusă din 4 variante, potrivite pentru orice aplicație specifică.
Poly Max® Polymer este un adeziv și etanșeizant universal, potrivit pentru toate materialele și toate suprafețele, pentru uz interior și exterior, cu rezistență finală foarte mare, rămânând permanent elastic. Disponibil la cartuș de 465g.
Poly Max® Original Express este un adeziv și etanșeizant de calitate superioară, cu uscare foarte rapidă (timp de uscare/manipulare: 30 min), permanent elastic, potrivit pentru toate materialele și toate suprafețele, pentru uz interior și exterior, cu rezistență finală foarte mare. Disponibil la cartuș 425g și la tub 100g, pentru aplicații reduse.
Poly Max® Crystal Express este un adeziv și etanșeizant de calitate superioară, 100% transparent, cu uscare foarte rapidă (timp de uscare/manipulare: 2 ore), permanent elastic, potrivit pentru toate materialele și toate suprafețele, pentru uz interior și exterior, cu rezistență finală foarte mare. Disponibil la cartuș 300g și la tub 110g.
Poly Max® High Tack Express este un adeziv și etanșeizant de calitate superioară, potrivit pentru aplicații foarte grele sau dispuse pe verticală, cu uscare foarte rapidă (timp de uscare/manipulare: 30 min), potrivit pentru toate materialele și toate suprafețele, pentru uz interior și exterior, permanent elastic, cu aderență inițială foarte mare și rezistență finală foarte ridicată. Disponibil la cartuș 425g.
Gama Poly Max® este soluția completă pentru orice aplicație din cele mai diverse domenii: combină puterea adezivilor de montaj, elasticitatea și impermeabilitatea etanșeizanților siliconici și capacitatea de a fi vopsit a etanșeizanților acrilici.
Poly Max® nu este recomandat pentru aplicații pe PP, PE, PA, PTFE.

Despre TEMAD CO SRL
Temad este importator și distribuitor național de top pe piața materialelor auxiliare pentru construcții, amenajări și industrie. Temad este unic distribuitor al produselor Bison în România de aproximativ 25 ani. Compania are un portofoliu vast de produse de calitate superioară ce acoperă o arie foarte largă de aplicaţii şi utilizări: adezivi, etanşeizanţi, spume poliuretanice, vopsele spray auto, decorative şi speciale, spray-uri tehnice, echipamente de protecţie, sisteme de fixare, abrazive şi scule aşchietoare, profile din aluminiu şi PVC, accesorii pentru zugrăvit, accesorii pentru termoizolaţii şi pentru gips-caton, benzi adezive şi de etanşare, vopsele lavabile, tencuieli decorative, accesorii pentru baie şi bucătărie, produse de curăţat, răşini, scule de măsurare şi de grădinărit. Fiecare produs este rezultatul investiţiilor în cercetare, în dezvoltarea de tehnologii inovatoare şi sigure şi în atenţia sporită la impactul asupra mediului şi asupra oamenilor. La acest pachet se adaugă serviciile de vânzare consultativă, training de specialitate, livrare promptă în 24 de ore, în cele mai bune condiţii, oriunde în ţară, atât în magazinele de profil din comerţul tradiţional şi din comerţul modern, cât şi direct pe şantiere sau la companii din domeniu.

Informaţii suplimentare
Ana Maria Donosă
Marketing Manager
0742.083.614
[email protected]