fbpx

Orice calatorie e acum la indemana ta

Chiar daca mergeti des la aeroport, calatoriti mult, sau dimpotriva, se intampla foarte rar aveti nevoie de o masina de transfer la aeroport sa va usureze munca. Nu mai cautati parcari aproape de aeroport, nu mai stati cu grija ca lasati masina in locuri nepermise si nici nu va mai stresati cu traficul din Bucuresti. Rezervati foarte simplu un transfer la aerport, la Global Auto Travel, fie pe site, fie la telefon. Pentru a rezerva propriul dumneavoastra transfer la aeroport, va rugam sa tineti cont ca la momentul rezervarii trebuie sa aveti disponibile detaliile zborului:aeroport, data si ora sosirii, precum si numarul zborului. Serviciul nostru de transfer Constanta aeroport Otopeni va garanteaza confortul calatoriei, rapiditatea si siguranta acestuia.

Global Auto Travel isi doreste sa intampine nevoile clientilor, de aceea ofera de fiecare data servicii actualizate si imbunatatite, in realizarea unei vacante de succes si unei calatorii reusite. Transferul Constanta aeroport Otopeni este realizat cu masini private sau cu transport in comun, cu microbuzul, la volanul carora se afla soferi experimentati, ce ofera maxim de siguranta si confort.

Rezervarile se efectueaza cu o programare in prealabil pentru cursele speciale de la aeroportul Otopeni si retur, cu cel putin 2 zile inaintea zborului.