În orice activitate HoReCa, inclusiv de catering, te ajută TC Romania!

În țara noastră a ajuns deja o modă ca să participi la diverse cursuri gastronomice. Dintre aceia ce le urmează, mulți ajung ulterior ca să își dea seama că asta este ceea ce și-ar dori arzător ca să facă ulterior în viață: să devină bucătari profesioniști sau, de ce nu, să își deschidă o unitate tip HoReCa.

TC Romania nu doar că oferă clienților săi produse din categoria de dotări pentru firme din sfera alimentației publice de cea mai bună calitate la prețuri convenabile, dar acordă și consultanță celor interesați, așa încât aceștia să poată comanda exact acele echipamente,  sisteme frigorifice și gastronomice de care au nevoie în mod specific (ca număr, dimensiuni).

Doar că este o adevărată aventură ca să demarezi o astfel de afacere în domeniu, indiferent că vorbim de un restaurant sau, de ce nu, o firmă de catering.

Chiar așa, cateringul (distribuirea preparatelor culinare către consumatorii finali) este un business tot mai tentant pentru mulți la ora actuală.

Este nevoie de un spațiu corespunzător, poziționat într-o zonă cu potențial, de angajați pricepuți și, desigur, de anumite dotări, fie ele și minimale la început. Chiar dacă ai un buget îndestulător, este preferabil ca să începi cu mai puține echipamente, de strictă necesitate, iar apoi să le adaugi treptat pe cele dorite, pe măsură ce afacerea ta în sectorul alimentației publice începe ca să se dezvolte. Oricum, se consideră că pentru un demaraj în forță, investiția inițială în materie de echipamente profesionale într-un astfel de domeniu poate depăși chiar și 150.000 de euro.

TC Romania, compania de unde se pot achiziționa dotări pentru catering la prețuri rezonabile

Cel mai bine ar fi, în calitate de nou antreprenor de catering, ca să vă adresați unei companii specializate care furnizează echipamente tehnologice profesionale pentru bucătării, restaurante și cafenele, alături de un pachet atractiv de servicii regulate de întreținere și reparații. Acest lucru va fi o premisă cu privire la faptul că mijloacele fixe achiziționate vor funcționa bine vreme îndelungată, iar cheltuielile cu achiziția lor, chiar dacă vi s-au părut mari la început (comparativ cu ipoteza de a achiziționa niște dotări second hand), se vor dovedi o soluție foarte bună, deoarece vor fi aducătoare de profit, nu de grave dezechilibre bugetare, așa cum poate ați crezut inițial, când ați făcut investițiile în cauză.

Printre cele mai importante dintre aceste dispozitive și echipamente necesare pentru a derula o muncă încununată de profit se numără cele de refrigerare și congelare: dulapuri frigorifice, camere frigorifice pentru păstrarea alimentelor de bază ce urmează a fi preparate, cât și pentru produsele gastronomice gata preparate, mese frigorifice etc.

Având în vedere domeniul de activitate și numărul de preparate ce trebuie ca să ajungă la consumatorii finali în cea mai bună stare, ele sunt la fel de importante ca și mașinile de gătit profesionale.

Așadar, mai ales aceia care de-abia fac primii pași în industria prestărilor de servicii de catering, vor avea în mod sigur de o îndrumare specializată.

În plus, sistemul de service pentru dotările comandate este unul de invidiat: orice disfuncționalitate în funcționarea dotărilor achiziționate se rezolvă prompt în timpul perioadei de garanție de 2 ani, dar și post-garanție (pe bază de contract servicii mentenanță) de către meseriași cu experiență ai companiei.

Alte produse ce se pot comanda de la TC Romania

Tot de la TC Romania puteți comanda diferite tipuri de accesorii Horeca, aparate pentru shaorma, plite cu inducție, echipamente de utilizează tehnologia sub vid, precum și diferite dotări profesionale neutre pentru bucătărie.

Sunt echipamente de bucătărie premium care se caracterizează prin înaltă rezistență, durabilitate și funcționalitate deosebită.

Dotările ce se pot comanda aici sunt realizate din materiale de calitate superioară, care asigură un nivel sporit de igienă deoarece sunt ușor de curățat nu se oxidează.

Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul lor de prezentare!