fbpx

Orangeriders com inchiriaza motociclete pasionatilor de aventura

Daca mersul pe bicicleta multora li se pare un fleac, astazi Orange Riders le ofera ocazia de a trai aventuri inedite pe motociclete inchiriateSustinand sportul extrem, insa nu periculos, ca fiind o cale de a scapa de cotidian, stres si activitati rudimentare, firma de inchirieri motociclete doreste ca prin acest nou serviciu sa ofere momente de neuitat celor care adora sa mearga pe doua roti!

O motocicleta de inchirat costa mult mai putin decat un sejur la mare

Multi sunt cei care doresc sa renunte la banalele concedii la mare sau la munte in detrimentul unor calatorii mult mai energice. Astfel, acestia trebuie sa cunoasca ca inchirierea unei motociclete costa putin, chiar mult mai putin decat ar trebui sa plateasca pentru un sejur la mare la un hotel de 3 stele.

Orange Riders sustine sportul prin serviciul de inchiere motociclete in Bucuresti sau in alte locatii din tara, scopul sau fiind acela de a aduce un plus de adrenalina in viata celor pentru care motociclismul de aventura este o adevarata pasiune. Desigur, motocicletele de inchiriat de la Orange Riders pot fi folosite si pentru activitati precum:

• Activitati in poligon
• Excursii pe trasee accidentate
• Tururi de motociclete
• Deplasarea rapida in orase, astfel ca pot fi inchiriate pentru simplul mers la job
• Iesirea din cotidian

4 modele de motociclete asteapta sa fie inchiriate de la Orange Riders

Pentru ca fiecare iubitor de motociclism va avea propriile preferinte in ceea ce priveste caracteristicile motocicletei inchiriate, Orange Riders a investit intr-o gama completa de vehicule pe doua roti.

Astfel, se pot inchiria motociclete puternice, pentru traseele dificile, pentru drumurile offroad, motociclete cu capacitate mare sau motociclete cu capacitate mica.

Orice client care doreste sa foloseasca serviciul de inchirieri motociclete, trebuie sa aiba permis de conducere pentru acest tip de vehicul si sa respecte termenii si conditiile impuse de aceasta firma.

Pentru inchirierea de motociclete in Bucuresti sau in tara, folositi site-ul orangeriders.com , adresa de email [email protected] numarul de telefon 0722 331 330 !

Aventura incepe pe motocicleta inchiriata de la Orange Riders, tau pentru aventuri pe doua roti memorabile!