Oracle achiziţioneaza InQuira

10 august 2011

Noutăţi
• Oracle a anunţat astăzi încheierea unui acord de achiziţionare a companiei InQuira, furnizorul uneia dintre cele mai bune soluţii software de gestiune a cunoştinţelor serviciului de asistenţă, care oferă atât auto-asistenţă prin intermediul web-ului, cât şi asistenţă cu ajutorul agenţilor.
• InQuira este o companie cu capital privat cu sediul în San Francisco Bay Area, care are peste 85 de clienţi din rândul celor mai reputate companii din lume.
• Companiile trebuie să aibe la îndemână posibilitatea de a oferi clienţilor o interacţiune cu valoare adăugată, diferenţiată, atât online, cât şi prin intermediul centrelor de suport.
• Soluţiile InQuira îmbunătăţesc serviciile de relaţii cu clienţii şi măresc satisfacţia acestora, ajutându-i să găsească online mai multe răspunsuri relevante la întrebări sau de la un agent de asistenţă, prin intermediul unei platforme scalabile de gestiune a cunoştinţelor.
• Asocierea dintre Oracle şi InQuira doreşte să ofere cea mai cuprinzătoare soluţie de servicii pentru clienţi de tip multi-canal.
• Tranzacţia este supusă termenilor contractuali în vigoare şi aprobărilor legale. Detalii financiare despre valoarea tranzacţiei nu au fost dezvăluite.

Citate relevante
• „Achiziţia InQuira oferă Oracle o suită completă de soluţii de gestiune a cunoştinţelor, integrată cu suport de auto-asistenţă, forumuri online pentru clienţi şi CRM asistat de agenţi”, a declarat Anthony Lye, SVP la Oracle CRM. „Ne aşteptăm ca InQuira să ocupe un loc central în serviciul Oracle Fusion CRM. Prin InQuira, Oracle va oferi o suită integrată de soluţii testate, o experienţă cuprinzătoare şi foarte personalizată pentru toţi clienţii, pe toate canalele.”
• „Prin intermediul managementului integrat al cunoştinţelor, companiile pot să primească, să creeze, să înţeleagă şi să ofere răspunsurile corecte chiar atunci când clienţii au nevoie de ele”, a declarat Mike Murphy, CEO la InQuira. „Suntem bucuroşi să ne alăturăm Oracle şi să oferim o soluţie de suport pentru clienţi, cuprinzătoare şi multi-canal.”

Despre Oracle
Oracle (NASDAQ: ORCL) este compania globală cea mai deschisă, integrată si completă de software si sisteme hardware pentru afaceri. Pentru mai multe informaţii despre Oracle, vizitaţi site-ul web la adresa oracle.com.

Mărci înregistrate
Oracle şi Java sunt marci înregistrate ale Oracle şi/sau afiliatelor sale. Alte nume pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor acestora.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram