fbpx

Optiuni de indepartare a parului animalelor de pe suprafata tapiteriei

Animalele de companie sunt minunate, dar pot face o mare dezordine in interiorul masinii. De fiecare data cand luati animalul in masina, va confruntati cu par peste tot, fapt care poate fi deranjant pentru pasagerii care nu sunt obisnuiti cu asa ceva. Exista multe trucuri pe care sa le folositi pentru a scapa de parul nedorit al animalului de companie!

Cand eliminati parul animalului de companie, rezultatele vor depinde de o serie de factori, precum: timpul petrecut curatand, cantitatea de par, tipul de par si instrumentele pe care alegeti sa le utilizati!

Cheia pentru indepartarea blanei sau parului animalelor de companie este desprinderea lor de suprafata textila a tapiteriei. Un mod simplu de a incepe este purtarea manusilor de nitril si atingerea suprafetelor afectate de par. Parul se va agata de manusi si astfel veti crea gramezi de par care pot fi aspirate rapid. Folosirea manusilor va elimina parul de suprafata si va indica unde sunt zonele problematice. Daca veti curata parul la scurt timp dupa ce animalul a fost in masina, acesta nu va avea timp sa se incorporeze prea adanc in tapiterie, iar in acest caz, manusile de vinil chiar vor fi foarte eficiente.

Mai exista posibilitatea de a folosi periile speciale pentru indepartarea parului. Aceste perii pot fi actionate manual sau pot fi atasate unui aspirator, situatie care usureaza munca de indepartare a parului de animale nedorit pe suprafete.

Urmatoarea optiune este piatra de indepartare a parului de animale. Aceasta seamana foarte mult cu o piatra ponce si trebuie trecuta de-a lungul suprafetei covorului sau tapiteriei pentru a aduce parul la suprafata. Va trebui actionat pe suprafete mici, mutand piatra in directii diferite pentru a putea realiza gramezi ce sunt usor de strans. Piatra trebuie folosita cu atentie si se doreste evitarea suprafetelor din plastic si metal care sunt in jurul tapiterei, deoarece aceasta piatra este abraziva si poate provoca daune.

Curatare tapiterie auto in Bucuresti – rezultatele vor fi neasteptate si preturile vor fi minime | curatampeloc.ro

curatare tapiterie auto in Bucuresti

Toate aceste variante sunt eficiente, insa nu toata lumea are timpul necesar pentru a le folosi. In acest caz, o solutie extrem de utila ar fi sa lasati tapiteria in grija unui detailer care stie cum sa scape de parul nedorit intr-un mod profesionist si, mai mult decat atat, poate interveni si in alte sectoare din interiorul masinii, imbunatatindu-le aspectul. Daca sunteti in cautarea unui furnizor de servicii de detailing auto in Bucuresti, la Curatam Pe Loc veti gasi ceea ce doriti. Accesand http://curatampeloc.ro/ puteti solicita curatare tapiterie auto in Bucuresti, iar rezultatele vor fi neasteptate!