fbpx

Optima Group devine o companie Senior Software

Senior Software este cel mai dinamic jucator local din piata de ERP, cu o crestere de 31% a cifrei de afaceri in semestrul 1al anului 2011, obtinuta exclusiv din vanzarea solutiilor de business si este lider in incorporarea celor mai noi tehnologii software disponibile.

La nivel de grup, Senior Software se bazeaza pe o echipa formata din 100 de specialisti, beneficiind de o prezenta extinsa la nivel national, prin cele trei sedii: Bucuresti, Cluj si Constanta.

“Piata de software pentru gestionarea proceselor economice din Romania a ajuns la un nivel de maturitate si specializare foarte mare. Clientii doresc solutii complexe, dar usor de gestionat, care sa le acopere complet necesitatile dinamice de urmarire a activitatii. Tot mai multe companii aleg platformele mobile pentru sporirea eficientei angajatilor, dar au nevoie in egala masura si de sisteme financiar contabile puternice, capabile sa proceseze toate aceste informatii. Totul trebuie sa fie interconectat: oameni, software si tehnica de calcul, deopotriva.
Pentru a ne pastra competitivitatea si pentru a putea oferi clientilor nostri un raspuns complet in privinta gestionarii afacerilor, Optima Group a decis sa se alature grupului de companii Senior Software. Prin abordarea unitara a implementarii si intretinerii sistemelor informatice, clientii au de castigat din timpul redus de implementare, calitatea mai buna a fluxurilor informationale integrate, personalizarea completa a cerintelor si, nu in ultimul rand, un cost total mai redus al solutiei integrate.” Daniel Aizic, Managing Partner Optima Group

Dupa ContentSpeed – companie specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii informatice pentru E-commerce, Optima este a doua companie care se alatura grupului Senior Software in acest an. Conform strategiei de grup, Optima isi va pastra identitatea proprie si specializarea pe piata solutiilor mobile, piata care in acest moment este intr-o faza de dezvoltare accelerata.

“Senior Software atrage in mod natural jucatori care impartasesc aceleasi trasaturi definitorii pentru noi: dinamism, inovatie, specializare si platforma de ultima generatie. Optima dovedeste prin portofoliul exceptional de clienti faptul ca aceste calitati in care credem se transforma in beneficii reale pentru cei care implementeaza solutiile noastre. Prin integrarea Optima in grupul Senior Software ne propunem doua obiective majore de business:
1. sa acceleram procesul de crestere a cotei de piata a produselor Optima vandute independent de platforma SeniorERP
2. sa oferim clientilor comuni cele mai performante solutii de business disponibile pentru IMM-uri in Romania: ERP, CRM, BI, SFA, WMS, Ecommerce, insotite de know-how specializat in perioada implementarii si de servicii de cea mai buna calitate post implementare.” Daniel Toma, Director General Senior Software

Prin aportul Optima Group, specialistul local in solutii mobile pentru companii, Senior Software accelereaza procesul de adoptare a acestor tehnologii de catre proprii clienti, contribuind astfel la cresterea competitivitatii acestora. In acest sens, Senior Software estimeaza ca 60% dintre clientii actuali vor implementa platformele mobile in urmatorii doi ani.

Platformele mobile si de identificare automata se adreseaza companiilor care doresc sa-si reduca costurile operationale prin automatizarea proceselor de business, oferind acestora beneficii precum:
• Cresterea calitatii relatiei cu clientii si a competitivitatii, asigurand disponibilitatea informatiilor necesare, actualizate, in orice locatie;
• Productivitate crescuta si reducerea timpului de procesare si transmitere a informatiilor la sediul central;
• Reducerea erorilor de procesare a informatiilor;
• Scurtarea proceselor de preluare a comenzilor, picking, livrare si inventariere;
• Cresterea acuratetii datelor;
• Competitivitate crescuta prin livrarea unor informatii cheie in timp real vanzatorilor etc.

Pentru mai multe informatii, accesati: http://www.seniorerp.ro/structura

Optima Group reuneste o echipa de experti cu know-how dobandit in implementari locale si internationale, fiind cunoscut drept unul dintre principalii furnizori regionali de solutii complete (software, hardware si servicii) de automatizare, bazate pe dispozitive mobile si tehnologii de identificare automata. Optima Group este Microsoft Gold Certified Partner si importator si distribuitor al brandurilor de terminale mobile si dispozitive hardware auto-ID : Pidion, Unitech, Honeywell si Datalogic precum si partener al unor importanti producatori de tehnologie de identificare radio – RFID. Solutiile oferite sunt utilizate cu succes in companii de top, institutii publice si din domeniul financiar bancar: Ursus Breweries, British American Tobacco , Campofrio, Deutek, Interbrands Marketing and Distribution, Intersport, Heidi, Fortismob, Wirtgen Romania, Carrefour Romania, Vitacom, Ministerul Justitiei, Ministerul Culturii si Cultelor, Ministerul Finantelor Publice, Lafarge, Microsoft, Banca Romaneasca, ProCredit, Banca Italo Romena, Intesa Sanpaolo etc.

Despre SeniorERP
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail iar Senior Software este lider in incorporarea celor mai noi tehnologii disponibile:
– Primul erp din Romania disponibil SaaS
– Primul erp din Romania care a incorporat noua interfata de tip ribbon
– Primul erp din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
– Primul erp din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – leader mondial in domeniu
– Primul erp din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft

Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.