fbpx

Opteaza si tu pentru tratamentul cu ultrasunete! Vezi beneficiile!

ultrasunete

 Ce promite tratamentul cu ultrasunete

Tratamentul cu ultrasunete genereaza caldura si energie mecanica pentru a imbunatati circulatia sangelui si a promova vindecarea rapida. Tratamentul cu ultrasunete include micro-masaj pe tesut pentru a asigura penetrarea profunda a substantelor antiinflamatoare, in functie de doza care poate incalzi tesutul tratat.
ultrasunete
Acest tratament de fizioterapie prin ultarsunete are un efect relaxant si stimuleaza circulatia sangelui. Dupa tratamentul cu ultrasunete, extensibilitatea tendonului a crescut de 5-6 ori. Terapia cu ultra sunete are efecte analgezice, de relaxare musculara si vasodilatatie si a fost utilizata cu succes in sport si in reabilitarea medicala reumatica. De asemenea, intalnim acest tratament si in procesul de remodelare corporala.

Efecte cunoscute

Efectul analgezic – Efectul analgezic este de fapt rezultatul tuturor celorlalte componente acumulate ale ultrasunetelor si, deoarece celelalte componente sunt eficiente, va aparea si efectul analgezic. Pur si simplu vorbind, analgezia se realizeaza prin eliberarea de energie termica si ultrasunete. Aceasta energie termica va fi absorbita de ganglioni limfatici si terminatii nervoase, iar acesti ganglioni limfatici si terminatii nervoase nu vor mai transmite durere.

Metabolism-Metabolismul poate fi componenta cea mai extinsa a terapiei cu ultrasunete, adica aceste ultrasunete vor declansa o eliberare mare de mastocite, care vor produce exces de histamina. Aceste histamine sunt utilizate in principal pentru reactii alergice pentru a slabi efectul de invazie asupra antigenelor si pentru a simplifica efectul asupra antigenelor.

Vezi mai multe despre procesul de slabire aici: http://www.fysiogand.ro/ultrasunete/

Efectele recuperarii osoase – in fracturi sau alte boli ale oaselor si articulatiilor (cum ar fi sinovita, tendinita). Pentru tesutul osos, are un raspuns specific la aceste ultrasunete, deoarece sub ultra sunete cu doze mici, va forma o serie de modele de celule osoase tinere numite osteofite, care sunt un raspuns la incalzirea oaselor.

Se foloseste si in scop estetic!

Aceasta procedura este de obicei utilizata in centrele SPA, in special pentru problemele faciale inestetice. Cele mai necesare zone pe care le doresc pacientii sunt cearcanele intunecate, ridicarile faciale, pigmentarea si contururile faciale ascunse.

Pe de alta parte, chiar si in zone proeminente si conturate, efectuarea mai multor examinari cu ultrasunete poate produce miracole. Chirurgia non invaziva pe solduri, coapse, abdomen, picioare sau brate se poate face cu usurinta.