Opteaza si tu pentru becurile led!

Unul dintre motivele pentru care cele mai multe persoane opteaza pentru becurile led este acela ca cel putin o data pe luna becurile se ard, indiferent ca instalatia electrica este noua sau veche, din cupru sau aluminiu. Chiar daca la inceput poate parea o investitie enorma, becurile cu led isi amortizeaza cheltuiala in doar cateva luni, imaginati-va ca nu mai schimbati becul si il folositi pe cel cu led ani de zile, spre deosebire de unul cu incandescenta care se poate arde si in cateva zile. Becurile led Philips sunt cotate ca fiind cele mai bune de pe piata, cu o durabilitate si rezistenta de doua ori mai mare decat restul becurilor de la alte firme de specialitate.

Cateva motive care te ajuta sa alegi becurile cu led! Ne dorim sa fim cat mai ecologici, sa protejam natura si sa ne protejam pe noi insine, de aceea becurile led 25w sunt perfecte, nu numai ca reduc amprenta de carbon, dar sunt si lipsite de substante daunatoare si se pot arunca mai usor dupa folosire. Partea cea mai interesanta este aceea ca becurile led ajuta la procesul de invatare, studiile au aratat ca elevii care au beneficiat de iluminatul cu surse led au avut rezultate cu 25% mai bune spre deosebire de cei care au lucrat la lumina becurilor incandescente sau fluorescente.

Opteaza si tu pentru becurile led 60w deoarece pot fi cu pana la 80% mai eficente decat becurile clasice si pot avea o durata de viata de pana la 25000 de ore sau chiar mai mult.