fbpx

Opt trucuri pe care bărbații trebuie să le știe atunci când poartă parfum

Folosirea parfumului este o artă, trebuie să știi care este cel mai bun pentru personalitatea ta, ce parfum să folosești pentru fiecare ocazie, unde să-l aplici, cum să-l păstrezi și alte detalii de care trebuie să ții cont. Femeilor le place un bărbat care miroase bine, iar mirosul acela le atrage întotdeauna.

„Parfumul este extraordinar de important pentru a le spune oamenilor cine ești și în ce crezi”, spune Chandler Burr, critic de parfumuri și expert în parfumurie. Fii atent la ceea ce porți și parfumul devine cartea de vizită olfactivă. Iată un ghid simplu pentru tot ce trebuie să știți despre parfumuri înainte de a vă alege parfumul perfect.

Dacă urmați aceste 8 sfaturi, nu veți avea nicio problemă:

1. UTILIZAȚI-L ÎN LOCUL CORECT

Nu credeți că ar trebui să folosiți parfumul doar pe piele. O alternativă excelentă este să vă pulverizați hainele cu parfumul preferat, mai ales dacă aveți pielea sensibilă. În acest fel, când îți dai jos cămașa, moleculele parfumului vor fi eliberate în aer.

Parfum bărbați (emag oferte)

2. PARFUMUL CORECT

Caută un parfum care să se potrivească personalității tale, dar nu te ascunde. Există parfumuri dulci, tonuri de lemn sau foarte proaspete, totul depinde de tine. Se recomandă să puneți puțin parfum pe gât și pe piept după ce ați ieșit de la duș, deoarece porii sunt deschiși și vor reține mai mult timp esența, astfel că veți obține un rezultat excelent.

3. EXPERIMENTEAZĂ parfumurile

Dacă ați descoperit deja acel parfum care vă place, îl veți purta probabil pe gât sau pe încheieturi, dar există și alte locuri în care puteți aplica parfum, cum ar fi partea din spate a genunchilor, buricul și partea inferioară a spatelui, cele mai bune locuri sunt cele unde există un flux sanguin mai mare, astfel încât circulația va încălzi parfumul și va elibera aroma.

4. FOLOSIȚI-L CA SĂ NU VĂ UITE

Este important să folosiți parfumul în locul în care doriți să fiți sărutat, dar evident nu în gură direct, ci, dacă utilizați o cantitate mică, pe obraji sau pe gât. O tehnică pe care o poți folosi pentru a nu te uita niciodată este să uiți o eșarfă, un pulover sau o batistă stropită cu parfumul tău acasă la doamna sau domnișoara inimii tale.

5. PUȚIN PARFUM PE PĂR

Dacă aveți părul lung sau foarte voluminos, ar trebui să îl pulverizați cu puțin parfum. Capul stochează căldura, prin urmare va elibera mirosul în anumite momente, la fel părul menține foarte bine parfumul, astfel încât va fi resimțit ore și ore după aplicare.

Parfum bărbați sfaturi utile

6. MAI PUȚIN = MAI MULT

Ultimul dar foarte important: pulverizați ușor. Pe cât de magnific și atractiv este parfumul tău, bărbații nu ar trebui să exagereze niciodată. Toată lumea urăște când cineva miroase puternic a parfum. Așadar, dacă îți plac parfumurile puternice, ai grijă să nu folosești prea mult, pulverizează din când în când pe cămașă sau pe gât numai dacă au trecut ore de la ultima aplicare.

7. ȘTIINȚĂ MOLECULARĂ APLICATĂ

Un lucru pe care îl fac mulți oameni este să frece parfumul după ce îl aplică, ceea ce este o greșeală gravă, deoarece acestea sunt molecule care, dacă le freci după ce le aplici, vor exploda imediat și se vor amesteca cu mediul, făcând să dureze mai puțin aroma parfumului. Pur și simplu aplicați-l în zonele strategice și lăsați timpul să își facă treaba.

Parfumuri bărbați – idei & review-uri

8. FEROMONI

Mirosul atrage și nu numai prin mirosul plăcut, feromonii sunt moleculele de atracție, care sunt transportate prin aer. Oamenii le produc, dar igiena zilnică determină eliminarea lor. Există două moduri naturale în care corpul uman le produce: prin exerciții și prin relații sexuale plăcute. S-a demonstrat că mulți antreprenori folosesc parfumuri de feromoni pentru relații de afaceri bune. Cu toate acestea, acestea pot fi achiziționate în magazine erotice sau în parfumerii.