Oportunitati exceptionale de cariera

Programul National de Formare Sistematica, fondat in anul 2007, sub egida Platformei “EU-RO Clearing Funds” de EUROLINK-House of Europe in parteneriat cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea”, aflat in al cincilea an de desfasurare a format deja peste 400 de manageri, consultanti si experti din sectorul public, ca si din mediul privat. Majoritatea dintre acestia lucreaza deja in sistemul de gestiune, de consultanta sau de training pentru beneficiarii de finantare UE.

In acest sens, informam asupra faptului ca sunt deschise inscrierile pentru Grupa a XX-a (perioada ianuarie-aprilie 2012), intr-un format conceput pentru a raspunde adecvat noului sistem de accesare a fondurilor europene. Avantajele speciale ale acestui program de tip post-universitar de medie durata sunt:

1. se desfasoara in sistem integral on-line (pe Internet), in functie de programul de lucru al fiecarui cursant, si furnizeaza informare si consiliere personalizata, in regim de mentorat;

2. ofera o abordare trans-sectoriala (multi- si inter-disciplinara) proiectelor de investitii cu finantare/creditare nationala, europeana sau internationala;

3. se soldeaza cu un Certificat de Absolvire la care se adauga o Anexa de Studii detaliata si da posibilitatea inscrierii gratuite in Baza de Date a Expertilor, Consultantilor si Managerilor specializati in proiectele co-finantate din Fonduri Europene si primirea unei Scrisori de Recomandare catre angajatorii/partenerii potentiali;

4. pre-selecteaza pe cei mai competitivi dintre absolventi cu posibilitatea de a face parte din echipe de project management complexe, prin intermediul Platformei EU-RO Clearing Funds (www.StructuralFunds.ro);

5. Acorda facilitati si reduceri la alte programe de training si reuniuni de afaceri complementare, organizate de Fundatia EUROLINK si partenerii institutionali ai acesteia (ACRAFE, CINAQ, FNTM, Knowledge Management Institute).

Coordonator Stiintific al programului este Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU, Training Consultant al Team-Europe – Reprezentanta Comisiei Europene / Sef Departament Institutul de Economie Mondiala al Academiei Romane.

Inscrierile se pot face in perioada 10-20 ianuarie 2012, conform principiului “primul venit-primul servit”. Pentru detalii suplimentare, cei interesati sunt invitati sa consulte pagina de internet www.StructuralFunds.ro sau sa contacteze Secretariatul Tehnic la adresele de e-mail: info@structuralfunds.ro ; info@houseofeurope.ro sau la tel./fax: 021.230.49.97.

Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, Early Warning Support – “EU-RO Clearing Funds”.

Pentru conformitate,
EUROLINK- Casa Europei
www.HouseofEurope.ro