Operator RSVTI- implica o serie de obligatii si responsabilitati

Acest curs operator RSVTI reprezinta un sprijin de nadejde pentru cei care vor sa acumuleze un bagaj vast de cunostinte si sa devina adevarati experti in domeniu. Noi ne punem serviciile la dispozitia doritorilor indiferent daca este vorba despre persoane fizice sau diverse companii care vor sa isi scolarizeze angajatii.

Trainerii companiei Calificari Deserventi sunt mereu pregatiti sa raspunda in totalitate solicitarilor dumneavoastra deoarece isi doresc ca cei care vin aici sa invete alaturi de ei sa devina profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Orice nelamuriri aveti in acest sens noi suntem aici sa va raspundem rapid cu argumente clare si concise.

Operatorul RSVTI este persoana responsabila cu supravegherea instalatiilor, el trebuie sa fie in masura sa detecteze orice defectiune la timp pentru a lua masurile necesare. De aceea trebuie sa fiti foarte atenti cand prestati aceasta munca deoarece sunteti cel care mentineti gradul de siguranta ridicat. Unele programe de instruire pentru operatori RSVTI se adreseaza si operatorilor deja autorizati care doresc prelungirea valabilitatii autorizatiei.

Acest lucru este posibil  prin participarea la un program de instruire în domeniu, in ultimul an de valabilitate a autorizatiei. Nu ratati posibilitatea de a va inscrie la un curs autorizat ISCIR, recunoscut de Ministerul Muncii care va ofera posibilitatea de a lua parte la stagiile de instruire pregatite de catre traineri specializati.

Operator RSVTI- certificate de atestare

Certificatele obtinute in urma cursului de operator RSVTI sunt recunoscute pe plan national dar si in Uniunea Europeana. Prin urmare absolventii au dreptul sa practice aceasta meserie in orice tara din Uniune  si sa ocupe un loc de munca bine platit. Daca si dumneavoastra aveti deja aceste obiective stabilite nu ramane altceva decat sa accesati site-ul nostru online www.calificari-deserventi.ro si sa va inscrieti la curs.

Persoanele fizice sau juridice care utilizeaza instalatii sau diverse echipamente din domeniul reglementat ISCIR au obligatia sa foloseasca doar personal autorizat, pentru a avea certitudinea ca totul se desfasoara in cele mai bune conditii. Autorizarea personalului se face in urma parcurgerii unui curs de formare profesionala specific si bineinteles, in urma sustinerii examenului final.

In caz contrar, supravegherea instalatiilor specifice, de catre un personal necalificat poate conduce la producerea de avarii si accidente majore, care va pune viata in pericol si pot aduce daune serioase si mediului inconjurator.Nerespectarea dispozitiilor legale in vigoare constituie contraventie si se sancţioneaza conform legii.

Curs operator RSVTI – cea mai buna alegere

Nu pierdeti ocazia de a va inscrie la acest curs operator RSVTI pentru a mentine functionarea instalatilor si echipamentelor sub presiune in conditii de maxima siguranta.Acest curs are ca obiectiv principal autorizarea persoanelor ca operator responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor  si echipamentelor din domeniul ISCIR. In urma acestui curs veti obtine certificate de absolvire ce sunt recunoscute atat pe plan national cat si in tarile care fac parte din Uniunea Europeana.