OnixStudio incurajeaza etalarea senzualitatii si a naturaletii

onixstudio.ro videochat

Studiourile de videochat cuceresc din ce in ce mai mult publicul larg. Ca orice afacere ce ofera seriozitate si diverse avantaje, munca in domeniul videochat-ului a starnit tot mai mult interes in randul femeilor.

Suspiciunile in legatura cu ce este intr-adevar munca de model de videochat se estompeaza rapid la o simpla documentare. Videochat-ul este asociat deseori cu vulgaritatea si prostitutia, lucruri cu care este total paralel.

Un studio de prestigiu in industria videochat-ului este Onix Studio, cu sediu in Targu Mures, ce se bucura de o mare admiratie din partea clientilor cat si a colegelor ce sunt bine rasplatite pentru munca prestata.

Recunoscut pentru serviiciile de calitate pe care le furnizeaza, Onix Studio, se claseaza pe un loc fruntas in topul preferintelor oamenilor. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, echipa se bucura de reusite continue prin felul in care satisfice cerintele clientilor.

Ce beneficii furnizeaza munca ca model de videochat

Daca  munca in domeniul videochat-ului starneste interese, se pun la dispozitie informatii despre angajari videochat la OnixStudio.ro. Acestia sunt mereu in cautare de colege noi fara a lua in calcul experienta. La Onix Studio se porneste de la zero sub atenta indrumare a expertilor pentru ca intr-un final sa se atinga punctul mult dorit.

Echipa de profesionalisti in materie de make-up, coafat si design vestimentar se vor ocupa de tot pentru ca aparitia sa fie una splendida. Stangacia e cele specific oricarei persoane la incep de drum, de aceea se beneficiaza de atenta coordonare din partea echipei.

Salariul este unul atractiv in conformitate cu munca prestata iar in zilele ce implica sarbatori legale, bonusurile sunt incantatoare. In plus, se poate benefica de training oferit de persoane cu experienta gratuit. Plata se poate face zilnic pentru inceput ca sa stimuleze acomodarea iar ulterior se va alege intervalul de timp in care se va face aceasta.

Programul este flexibil lasand timp suficient si pentru activitati extra. Intreg programul de la studio este impartit pe 3 ture de lucru: tura de dimineata, tura de dupa-amiaza si tura de seara. Iar pentru fetele ce vor sa descopere tot mai mult din potentialul lor, pot lucra si in programul special, ce implica o tura de zi si una de noapte.

Pentru ca munca sa mearga perfect, este nevoie doar de determinare si cunostinte minime de limba engleza, germana, olandeza sau franceza pentru o buna comunicare cu clientii. Confidentialitatea este respectata intru totul de echipa OnixStudio si de aceea platforma online este blocata publicului din Romania.

Pentru ca nu este totul despre nuditate, acestia opereaza pe doua platforme: adult si non adult. Totul este legal, se lucreaza cu carte de munca sau prin contrat de colaborare. Varsta nu este problema pentru a devein model de videochat deoarece echipa OnixStudio este interesata de persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani.

OnixStudio are portile deschise tuturor celor interesati de un job ca model de videochat iar pe https://onixstudio.ro/ se gasesc si alte informatii ce vin in ajutorul alegerii.