One River Point – Turnul rezidential ultra-lux din inima orasului Miami – Florida

Dezvoltat de KAR Properties si proiectat de arhitectul Rafael Vinoly, One River Point, este destinat sa devina un reper de lux in inima orasului Miami.

Situat strategic in centrul orasului, aproape de cartierul financiar Brickell si la doar cateva minute distanta de Miami Beach, Portul Miami si Aeroportul International Miami, turnul rezidential One River Point este destinatia finala pentru cei ce aspira la o experienta de viata incredibila, un trai luxos, in care confortul este la el acasa.

Oferind imagini panoramice de neegalat asupra raului Miami, centrul orasului, golful Biscayne  si ocean, turnurile gemene cu 60 de etaje, se ridica deasupra unui podium, din care o cascada de 26 m se prelinge linistitor intr-o superba piscina exterioara.

One River Point are 35 de apartamente amenajate de cunoscuti designeri de interioare, accentul principal in proiectarea cladirii fiind pus pe optimizarea luminii si asigurarea de privelisti spectaculoase pentru fiecare resedinta. Finisajele lux, incep cu terase spatioase cu pereti din sticla de la podea pana la tavan, pardoseli din piatra impecabila, climatizare multi-zone integrata cu tehnologia smart home, lifturi private si multe altele.

Facilitatile oferite de One River Point rezidentilor sunt cu adevarat remarcabile: piscina de agrement, centru de fitness, spatiu pentru evenimente, zona de activitati pentru copii, cinema, spa, piscina olimpica, centru de afaceri, spa pentru animale de companie.