fbpx

One IT partener al Handball Beach Challenge Baia Mare

One-IT, în calitate de partener, a sprijinit desfăşurarea primei ediţii a Handball Beach Challenge Baia Mare şi a acordat premii pentru echipele participante.

Competiţia a avut loc în perioada 20-21 august 2016, în centrul vechi al municipiului Baia Mare, unde s-au reunit 12 echipe de handbalişti profesionişti şi amatori, pe o plajă amenajată special pentru acest eveniment.

Tudor Marta, organizatorul acestei prime ediţii a Handball Beach Challenge Baia Mare, este câştigătorul Cupei României şi a Supercupei cu HCM MINAUR în 2014-2015. Sprijinul pe care One-IT l-a oferit în materializarea acestui eveniment a pornit tocmai din dorinţa de a încuraja şi pe mai departe iniţiativele venite din partea tinerilor care investesc energie în dezvoltarea unor proiecte sănătoase pentru comunitatea locală. În plus, One-IT susţine şi încurajează inovaţia, fapt dovedit în nenumărate ocazii în care a organizat sau sponsorizat evenimente unice la nivelul Regiunii de Nord-Vest a ţării şi reconfirmat cu această ocazie.

Pe de altă parte, organizatorii Handball Beach Challenge Baia Mare militează pentru introducerea handbalului pe plajă între disciplinele olimpice, în cel mult 8 ani, iar compania One-IT susţine cu tărie iniţiativele de asemenea anvergură şi importanţă pentru Baia Mare şi pentru viitorul sportului din ţara noastră. Entuziasmul este cu atât mai mare cu cât acest proiect vine din partea unor tineri energici şi întreprinzători, care aduc plus valoare acestui sport şi României în general.

„Sprijinul pe care l-am oferit în organizarea şi premierea tinerilor participanţi la prima ediţie a Handball Beach Challenge Baia Mare reprezintă o investiţie pentru viitor — în viitorul acestor tineri, dar şi în viitorul comunităţii din care facem cu toţii parte. Tocmai de aceea ne bucurăm de ficare dată când putem susţine astfel de iniţiative social-educative.
Sperăm ca prima ediţie a Handball Beach Challenge Baia Mare să încurajeze cât mai mulţi tineri să acţioneze în sensul concretizării planurilor lor antreprenoriale — aşa cum a făcut-o Tudor Marta, să îmbine în mod armonios utilizarea gadgeturilor cu practicarea sporturilor şi să promoveze fair-play-ul în toate activităţile pe care aleg să le practice în timpul lor liber. Mai mult, sperăm ca în viitorul apropiat handbalul pe plajă să se regăsească între sporturile olimpice” — Nicolae ONŢIU, manager One-IT.

August 2016
Baia Mare