OMNIA DENTAL VINE CU O OFERTA DE NEREFUZAT: IMPLANT DENTAR LA DOAR 290 EURO 400 LEI REDUCERE LA COROANA

”Fara indoiala, implantul dentar este solutia cea mai moderna si potrivita pentru inlocuirea unui dinte lipsa. Procedura de inserare a implantului dentar este relativ simpla, nedureroasa si se face sub anestezie locala. Durata unei astfel de interventii dureaza aproximativ 30 de minute. Indiferent de tipul de implant ales, perioada de osteointegrare (integrarea implantului in os) este 2-3 luni. Dupa aceasta perioada se poate trece la realizarea coroanei, care nu depaseste 2 saptamani. La sfarsitul tratamentului, coroana realizata va arata la fel ca dintele natural, fara a se putea face diferenta intre coroana si dintii vecini!” declara coordonatorul clinicii Omnia Dental, dr. Munteanu Octavian.

Despre Omnia Dental

Omnia Dental este o clinica de parodontologie si implantologie, situata in centrul Bucurestiului, ce ofera servicii de cea mai inalta calitate si dispune de unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu . Specialistii de la Omnia Dental sunt membri ai unor organizatii profesionale prestigioase si se perfectioneaza constant prin partipari la congrese nationale si internationale.
Tehnologia folosita de clinica noastra este aleasa tinandu-se cont de performanta maxima pe care ea trebuie sa o dea in cursul tratamentelor efectuate si de siguranta, pe toate planurile, pe care care pacientii trebuie sa o aiba garantata.

Pentru a beneficia de oferta clinicii Omnia Dental ne puteti contacta la numarul de telefon 0761.575.155 sau ne puteti scrie un e-mail la office@omniadental.ro.