Okan Tower – o minune arhitecturala ce redefineste arta de a trai luxos, in Miami – Florida

Cand vine vorba de stil, sofisticare, facilitati de top, vederi superbe si plaje stralucitoare, Okan Tower este unicat.

Multe orase ale lumii sunt identificate datorita arhitecturii lor uimitoare, iar frumusetea Turnului Okan si arhitectura acestuia, inspirata de gratia unei flori de lalele, va fi asociata intotdeauna cu Miami, Florida.

Inaltandu-se catre cer de-a lungul a 70 de etaje, Okan Tower schimba pentru totdeauna dinamica orasului si ofera rezidentilor privelisti neobstructionate si spectaculoase ale golfului Biscayne si ale zonelor inconjuratoare. Combinand sofisticarea calda si designul modern, acesta are o locatie ideala, in inima districtului Dowtown Arts & Entertainment.

Cu finisajele sale elegante si luxoase, Okan Tower gazduieste un hotel cu 293 de apartamente, sub brandul Hilton Hotels & Resorts, 149 de apartamente private, 4 locuinte premium duplex in stil penthouse si 64.000 mp de spatiu pentru birouri, clasa A.

Pe langa privelistile spectaculoase oferite de aceasta minune arhitecturala, rezidentii acesteia  beneficiaza si de utilizarea nelimitata a facilitatilor fara precedent: cinematografe private, trei piscine, pool-bar, spa de lux, centru de sanatate si fitness, sali private pentru petreceri si evenimente, restaurante si multe altele.

Okan Tower este prima constructie dezvoltata in Miami, de catre cel mai important si inovator dezvoltator imobiliar din Turcia, Okan Group.