Oglinzi dormitor si mese de toaleta pe site ul Decostores

Atunci cand ne propunem sa oferim o noua infatisare locuintei noastre, ne vom indrepta atentia in principal asupra dormitorului si a camerei de zi. In continuare, vom vorbi despre oferta interesanta a unui site de specialitate, care promoveaza accesorii si mobilier de inalta calitate pentru toate gusturile.

Gama meselor de toaleta pentru dormitor prezentata pe Decostores aduce in atentia cumparatorilor articole moderne, confectionate din materiale de calitate, special concepute pentru a realiza decoratiuni interioare moderne si practice in cadrul locuintei dumneavoastra. Alaturi de rafinatele modele de masute , produsele din categoria oglinzilor pentru dormitor promovate pe DecoStores sunt caracterizate printr-un design elegant si modern, avand stiluri variate si fiind confectionate din materiale moderne si de calitate. O superba oglinda in stilul “shabby chic” costa mai putin de 400 Ron, iar designul sau special va oferi o nota de personalitate casei tale.

Puteti gasi pe site oglinzi pentru dormitor cu design special

De la modele cu rama pictata sau gravuri elegante, pana la articole de forma rotunda sau dreptunghiulara si avand finisaje de calitate, gama oglinzilor prezentate pe Decostores cuprinde  zeci de variante stilate, ce pot depasi pretul de 900 Ron. Astfel, un model de oglinda de dormitor pentru sol sau perete cu container costa 922 Ron, iar un alt articol din aceasta gama, cu design de inspiratie retro, este disponibil la pretul de 327 Ron. Pretul unei superbe oglinzi de forma ovala, avand o rama decorata cu motive complexe, depaseste suma de 200 Ron.

Opteaza pentru sectiunea meselor elegante de toaleta pentru dormitor de pe site-ul Decostores

Site-ul de mobila va propune mese de toaleta cu design modrn si original, cu preturi ce pot depasi suma de 8000 Ron, cum este cazul unei astfel de mese elegante, confectionata din lemn masiv de stejar. Stilul simplu si finisajele deosebite, alaturi de  nuantele speciale si calde, caracteristice lemnului de stejar, dau acestei mese un aer deosebit, care va reusi sa isi puna amprenta asupra oricarui ansamblu de mobilier destinat dormitorului. Articolele din gama meselor elegante de toaleta pentru dormitor de pe site-ul DecoStores sunt disponibile la preturi accesible. Nivelul preturilor este, bineinteles, in concordanta cu calitatea, stilul si designul deosebit al acestor piese elegante de mobilier. Masuta Seti, fabricata din lemn masiv de stejar, poate fi comandata pentru aproape 9300 Ron pe unul dintre magazinele de specialitate care colaboreaza cu platforma de home design. Vom gasi, insa, si variante mai accesibile, cum este cazul masutei Lillo Large, care costa peste 600 Ron.