fbpx

Oferte speciale la patuturi de copii online marca ilBambino

Magazinul online ilbambino va incanta de sarbatori cu patuturi pentru copii ieftine, accesorii cu ajutorul carora camera bebelusului dumneavoastra va prinde un plus de culoare si stil!

Nimic nu se poate compara cu un patut pentru copii care sa ii ofere celui mic cele mai mari nevoie, iar cel care este in masura sa faca acest lucru este ilbambino, prietenul celor mici!

Comandati online patuturi de copii ieftine

Pentru ca ne aflam in luna cadourilor, ilBambino doreste sa va ofere cadouri in materie de promotii la patuturi de copii online. Astfel puteti achizitiona patuturi pentru copii ieftine de la il Bambino, indiferent de tipul acestora. De la patuturi pliante pana la pauturi din lemn, cei mici vor beneficia de calitate la cel mai inalt nivel, toate produsele ilBambino fiind fabricate din cele mai calitative materiale conform standardelor impuse prin lege.

Comanda sepoate realiza online sau telefonic, prin live chat sau prin e-mail. toate modalitatile de coamnda online sunt puse la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta sa va bucurati intr-un timp extrem de scurt de beneficiile oferite de patuturile de copii ieftine de la ilBambino.

Odata completat formularul de comanda sau odata preluata comanda telefonica, patutul din lemn sau patutul pliabil ajunge la domiciul dumneavoastra prin serviciul de curierat rapid.

Transportul patuturilor de copii online

Transportul patuturilor de copii online va fi gratuit la comezile de peste 150 RON din Bucuresti si la comenzile de peste 400 RON la comenzile din tara! Daca locuiti in Bucuresti puteti ridica produsul achizitionat personal, de la sediul firmei ilBambino!

In cazul in care comenzile nu depasesc sumele specificate mai sus, plata de livrare va fi 19 RON in Bucuresti si 23 RON in afara Bucurestiului! Termenul in care firma de curierat va livra coletul dumneavoastra cu caruciorul pentru copii achizitionat se incadreaza in intervalul 24-72 de ore!