Oferte de lux: Vanzari apartamente pe site ul Regatta

Trendul crescator al vanzarilor de apartamente din anii trecuti s-a mentinut si in al doilea semestru din 2016, an marcat de tranzactii imobiliare orientate catre sectorul de lux al proprietatilor. Pe langa alte departamente, aceasta categorie a inregistrat o serie de propuneri pentru zone selecte ale capitalei, destinate celor care isi doresc case confortabile situate in cartiere linistite, rezidentiale, centrale sau ultracentrale.

Pe site-ul Regatta, veti avea ocazia de a admira locuinte tip penthouse situate in cartiere de lux ale capitalei, de a caror ambianta placuta va veti putea bucura prin intermediul acestei agentii de top.

Printre zonele cautate de clientii agentiei se afla si cartierul Cotroceni, situat central fata de Baneasa si beneficiind de aceeasi ambianta de liniste si confort a unei locuinte rezidentiale. Un elegant apartament din Cotroceni este afisat in cadrul rubricii de vanzari a site-ului, disponibil la pretul de 350000 euro.

Vanzari apartamente pe site-ul Regatta pentru zone de lux

Apartamentele din Baneasa, Pipera sau Iancu Nicolae isi asteapta cumparatorii in oferta site-ului companiei, oferindu-le facilitati de exceptie si un confort deosebit. Peste 22 de locuinte de exceptie din Baneasa au fost inregistrate in cadrul sectiunii de vanzari apartamente pe site-ul Regatta si asteapta sa fie descoperite de viitorii lor proprietari. Cea mai mare parte a clientilor interesati de achizitionarea apartamentelor din zone rezidentiale au familii pentru care aceste locuinte spatioase ar putea deveni un camin ideal.

Situate in cartiere linistite cu imprejurimi superbe, au capacitatea de a oferi copiilor un mediu prielnic pentru studiu, dar si pentru miscare, iar terasele si centrele de fitness din apropiere constituie argumente suplimentare pentru alegerea acestor proprietati.

De asemenea, vanzarile pentru zona Iancu Nicolae din capitala au inregistrat o crestere substantiala in ultima perioada, aceasta zona recent dezvoltata atragand un mare numar de investitori. Unul dintre apartamentele care vor atrage atentia clientilor este situat in zona Nordului si este scos la vanzare pentru 1650000 euro. Aceasta locuinta de exceptie are o vsuperba edere panoramica spre parcul Herastrau, fiind situata la etajul 5 al unei cladiri elegante.