Descopera oferta E-RTX de masini de brodat profesionale!

masini de brodat

Detineti o afacere in domeniul confectionarii de textile pe care doriti sa o dezvoltati, adaugandu-i o activitate conexa? Infrumusetarea articolelor textile cu broderii, indiferent ca sunt articole vestimentare, accesorii textile sau alte elemente, poate fi o idee demna de luat in considerare cu atat mai mult cu cat puteti achizitiona masini de brodat la preturi avantajoase de la E-RTX.

De ce sa achizitionati masini de brodat de la E-RTX?

Pentru ca suntem un furnizor de incredere, ce ofera spre vanzare numai masini performante, a caror durata lunga de viata si functionare fara defectiuni sunt garantate. Bineinteles, acesta nu este singurul argument, ci se afla printre cele mai importante, spunem noi, de aceea va invitam sa le descoperiti!

Venim in intampinarea voastra cu masini de brodat exceptionale, dintre care puteti alege in functie de necesitati, tinand cont de caracteristicile tehnice ale acestora.

Specialistii nostri va sunt alaturi de fiecare data cand aveti nevoie de consultanta in vederea luarii deciziilor corecte, in cunostinta de cauza.

Ce masini de brodat va oferim?

Dupa cum am mentionat si anterior, oferta E-RTX in materie de masini de brodat, este un bogata si variata, de aceea trebuie sa va asigurati ca stiti ce aveti nevoie astfel incat sa faceti alegerile care se preteaza necesitatilor voastre.

Iata care sunt tipurile de masini de brodat pe care le puteti achizitiona din oferta noastra:

–        masina de brodat cu 1 cap si 9 ace;

–        masina de brodat cu 1 cap, cu dispozitiv pentru brodat paiete si snur, 12 culori;

–        masina de brodat cu 2 capete;

–        masina de brodat plana cu 2 capete;

–        masini de brodat cu 4-48 de capete;

–        masini de brodat plane cu mai multe capete.

La fiecare model prezentat pe site, veti gasi detaliile tehnice aferente astfel incat achizitia sa fie sigura. Bineinteles, puteti conta in orice moment pe sprijinul reprezentantilor competenti ai societatii noastre.

Mai multe despre masini de brodat

Ca si caracteristici tehnice, pe pagina noastra de internet (sau intrand in legatura cu personalul nostru) veti afla informatii ca: viteza impunsaturilor pe minut, capacitatea de stocare a memoriei, accesorii disponibile (cutie de scule piese de schimb, masa pentru broderie plana, gherghefe pentru produse finite, cadru de bordura, s.a.), tipul de ecran, tipul de servomotor, ansamblul mecanic de cusut etc.

Ca si functii utile ale masinilor de brodat disponibile in oferta noastra, amintim urmatoarele: taiere automata a firului, schimbarea automata a culorilor, detectare ata rupta, oprire in caz de urgenta etc.

Oferta ERT-X este de nerefuzat nu doar pentru calitatea masinilor pe care le comercializeaza, ci si pentru preturile avantajoase pe care le practica.

Asadar, aceste masini de brodat sunt ideale pentru persoanele juridice care doresc sa isi dezvolte afacerea, dar si pentru viitoarele persoane juridice care vor sa se lanseze in acest domeniu.

Sunt echipamente cu o durata lunga de viata, usor de utilizat si de intretinut, performante, eficiente, ce va vor ajuta, cu siguranta, sa va indepliniti obiectivele, oferind clientilor vostri produse de calitate superioara.


WEBSITE: www.e-rtx.eu

TELEFON: 0757-162-309