Ofera-i un buchet de trandafiri in functie de personalitatea ei

Exista multe motive pentru care se ofera flori, dar cel mai ades ele insotesc un gest romantic si transmit mesaje de dragoste, sub cele mai diverse forme. Iar cele mai populare continua sa fie buchetele de trandafiri, desi unii spun ca, tocmai din acest motiv, ele au devenit cumva banale. Dar nu este deloc asa, deoarece nimic nu intrece trandafirii, atunci cand ai nevoie de ceva classy si cand vrei ca gestul tau sa conteze. In plus, ne spun cei de la floraria online Flordelosandes.ro, daca vei alege culoarea trandafirilor in functie de personalitatea ei, chiar o vei impresiona. Pentru ca, pe langa alte criterii simbolice, in limbajul florilor, fiecare culoare a trandafirilor se poate potrivi cu un anumit tip de caracter si de temperament.

 

Trandafirii rosii, pentru femei independente

 

Dintotdeauna, cei mai indragiti si cei mai comandati au fost trandafirii rosii. Dar ideal este sa oferi un buchet de trandafiri rosii unei femei cu o fire independenta, puternica, pasionala. Pentru ca ei i se potrivesc cel mai bine. Preferinta pentru trandafiri albi releva o personalitate deschisa, sincera si tinereasca. Ofera-i unei astfel de femei un buchet de trandafiri albi si arata-i ca o cunosti bine si stii ce flori prefera. Trandafirii roz sunt cadoul cel mai potrivit pentru o persoana placuta, prietenoasa, gratioasa. Un buchet de trandafiri roz, indiferent de nuanta, o va face fericita si ii va arata ca o apreciezi si ca admiri felul ei de a fi.

Trandafirii mov, cadoul ideal pentru femeile misterioase

 

O femeie cu un aer misterios si fermecator va fi impresionata de un buchet de trandafiri mov. Pentru ca si in simbolista florilor trandafirii mov inseamna o fascinatie aparte, o atitudine speciala si inclinatie spre o anumita eleganta. Se spune chiar ca trandafirii mov pot concura, in anumite ocazii, cu trandafirii rosii. Daca femeia pe care o iubesti sau o admiri in secret are o fire entuziasta, jucausa si plina de viata, un buchet de trandafiri portocalii va fi cadoul cel mai potrivit pentru ea. Pentru femeia care este mereu cu zambetul pe buze si lumineaza totul in jurul ei, un buchet de trandafiri galbeni se va plia perfect pe firea ei. Iar daca femeia pe care vrei sa o impresionezi este genul inabordabil, care pare hard to get, un buchet de trandafiri albastri poate fi cel mai bun aliat al tau.

”Descopera magia trandafirilor din Anzi!”

 

Iar daca vrei sa oferi cei mai frumosi trandafiri din lume iti recomandam Flordelosandes.ro, o florarie online de unde poti comanda trandafiri de Ecuador, importati direct de la cele mai bune ferme aflate la poalele Anzilor ecuadorieni. Pentru ca atunci cand faci cadou un buchet de trandafiri trebuie sa te asiguri ca si calitatea lor este la superlativ. Iar trandafirii de Ecuador sunt cea mai cunoscuta marca pe piata florilor, garantia unui produs premium   si a celor mai fericite zambete. De pe Flordelosandes.ro se pot comanda online buchete de trandafiri in culori clasice, precum cele amintite, dar si in multe alte nuante speciale, care iti vor personaliza cadoul si il vor transforma in unul memorabil. Cu doar cateva clickuri, poti face ca acesti trandafiri minunati sa ajunga direct la cea pe care o iubesti si vrei sa o impresionezi. Nu iti vine sa crezi? Urmeaza indemnul sloganului Flordelosandes.ro si te vei convinge: ”Descopera magia trandafirilor din Anzi!”