Oferă mai multă atenție tenului tău folosind creme de față bio

creme de fata bio

Solvenții și conservanții chimici se găsesc din plin în cosmeticele pe care le vedem pe toate rafturile hipermarketurilor. Aceste produse doar activează scutul de protecție naturală al pielii, făcând porii să se închidă și să nu permită ingredientelor bune să își facă efectul.

Și atunci ce trebuie să faci pentru a te bucura de un ten frumos și sănătos?

Înainte de a porni în căutarea unei creme de față, trebuie să iei în calcul anumite lucruri precum: ingredientele pe care trebuie să le conțină aceasta, efectul dorit, tipul de ten și, desigur, vârsta. Pentru a te asigura că vei obține cele mai bune rezultate, este important să alegi creme de față naturale, ce nu conțin ingrediente dăunătoare.

Bio Alchimia – paradisul produselor cosmetice bio

Ingredientele ce se găsesc în cremele naturale pentru față, comercializate de Bio Alchimia, sunt selectate cu foarte mare grijă. Acestea sunt organice și au, astfel, o concentrație mai mare, fiind absorbite mult mai repede în piele și oferind rezultate vizibile.

Dintre marii producători de produse bio ale căror creme de față se regăsesc în portofoliul de produse Bio Alchimia, putem menționa:

 • Domus Olea Toscana – produce cosmetice naturale anti-îmbătrânire, cu extracte de plante de înaltă calitate;
 • Agronauti Vegan Cosmetics – cremele sunt realizate prin cele mai recente procese tehnologice și ecologice din domeniu, ingredientele utilizate având origine exclusiv vegetală;
 • Alkemilla Eco Bio Cosmetici – combină puritatea ingredientelor naturale cu eficiența tehnologiei de ultimă generație, reprezentând cel mai înalt standard oferit de cosmeticele organice;
 • Apiarium Bio Natural Cosmetics – produsele sunt create în laboratoarele proprii de cercetare și au la bază ingrediente precum mierea, lăptișorul de matcă și propolisul;
 • MatterNatura – cremele pentru față create sunt extrem de hrănitoare deoarece au în compoziție extracte de plante, flori și fructe sălbatice;
 • Biofficina Toscana – pune accentul pe ingredientele active și materiile prime naturale cultivate local, procesându-le cu ajutorul celor mai noi tehnologii astfel încât acestea să-și păstreze intacte proprietățile.

Pe bioalchimia.ro găsești tot ce îți trebuie pentru îngrijirea întregului corp, de la geluri de duș și creme pentru față ce te reîntorc în sânul naturii, până la produse de make-up de înaltă calitate, cosmetice dedicate mămicilor și copiilor și cosmetice pentru bărbați.

Creme de față naturale, create din dragoste pentru natură

Cremele de față naturale se găsesc în mai multe variante:

 • Purifiante;
 • Matifiante;
 • Hidratante;
 • Calmante;
 • Tonifiante;
 • Anti-Age;
 • Antirid.

Bio Alchimia recomandă ca alegerea produselor bio destinate îngrijirii tenului să nu fie făcută la întâmplare. În primul rând, este important ca acestea să se potrivească tipului tău de ten, iar dacă nu știi ce ți s-ar potrivi, compania îți oferă posibilitatea să apelezi la unul dintre consilierii săi și să găsești astfel produsul care îți va oferi cele mai bune rezultate.

Elixire de frumusețe ce promovează un stil de viață sănătos

Alegerea unui produs de îngrijire a tenului 100% bio îi va oferi cu siguranță pielii tale atenția de care acesta are nevoie. O va proteja de factorii nocivi externi și va favoriza absorbția ingredientelor active, iar pe lângă sănătatea pe care tenul tău o va emana, mai poți fi sigură de un lucru – contribui la protejarea mediului înconjurător și promovezi un stil de viață sănătos!