fbpx

Oferă-i familiei tale o vacanță de relaxare și răsfăț la Hotelul Aqua Thermal SPA & Relax din Băile 1 Mai – Felix

Este timpul să ne gândim din nou la vacanțe și să ne regăsim optimismul. Este iar perioada când petrecem timp de calitate în familie și cu prietenii și ne relaxăm după atâtea luni complicate. România are foarte multe să ne arate, sunt locuri care așteaptă să fie descoperite.

Vacanțele pe care toată lumea le iubește sunt cele care combină cazarea de calitate în camere confortabile, cu locația foarte bună a hotelului, cu un restaurant unanim apreciat și lăudat dar mai ales cu atracții pentru întreaga familie.

Îți oferim mai jos 7+1 idei pentru a petrece timp de calitate, în familie și alături de prieteni, la Hotelul Aqua Thermal SPA & Relax din Băile 1 Mai – Felix:

  1. Joaca în piscină îi ajută pe copii să-și dezvolte abilități foarte importante, atât fizice, cât și emoționale. Copiii iubesc piscina interioară și cascada Hotelului Aqua Thermal Spa&Relax.
  2. Adulții se relaxează la piscină cât vor, dar și în jacuzzi.
  3. Saună umedă și Saună uscată. In timpul sedintelor de sauna, organismul nostru trece printr-un profund proces de detoxifiere, activeaza si accelereaza sistemul imunitar.
  4. Savurezi cel mai bun Gulaș de vită din Bihor. Este preparat după rețete tradiționale, de bucătari pricepuți. Trebuie să îl încerci măcar o dată!
  5. Salină – Inhalarea aerosolilor tratează afecțiunile respiratorii, dar și probleme produse de stres.
  6. Cromoterapie – Relaxarea într-un mediu “colorat”, succesiunea celor șapte culori ale curcubeului are un efect benefic major asupra psihicului uman, dispoziției și sănătății mintale.
  7. Dușurile emoționale aromate, ploaia tropicală și ceața rece îți oferă un plus de relaxare.
  8. Ai reducere pentru intrarea la Aqua Park President (Cordău – Băile Felix).

Camerele spațioase ale hotelului Aqua Thermal Spa&Relax*** din Băile 1 Mai – Felix sunt dotate cu un nivel ridicat de confort. Recenziile excelente primite din partea turiștilor pe Booking.com (9,6/10) ne onorează și ne obligă. Camerele duble, apartamentele și camerele single sunt dotate cu tot ceea ce-ți trebuie pentru o vacanță de vis: baie cu duș, aer condiționat, internet wireless, tv cablu și terasă.

Restaurantul Hotelului Aqua Thermal Spa&Relax*** este unul din cele mai apreciate din Băile 1 Mai – Felix. Este spațios, cu 50 de locuri așezate distanțat și cu preparate din cele mai variate. Micul dejun este inclus, fiind servit în regim de bufet.

Pentru detalii despre ofertele de cazare poți vizita website-ul Hotelului Aqua Thermal Spa&Relax.