fbpx

Odihna si relaxare deplina in dormitor!

Designul unei camere se face atat pe baza culorilor, luminii si mobilierului cat si pe baza amenajarii ferestrelor. Perdelele si draperiile de la Quality Design N&A sunt capabile sa transforme si cel mai neprimitor spatiu intr-unul calduros si cu multa personalitate. Daca iti doresti sa ai relaxare deplina in dormitor, un spatiu intim in care sa te odihnesti bine, un loc perfect pentru serile de film impreuna cu persoana iubita este important sa transformi spatiul exact asa cum iti doresti. Iti recomandam storurile romane, de la Quality Design N&A.

Cum ne amenajam dormitorul? Daca doriti sa va amenajati casa dupa propriul stil, amenajarile ferestrelor va pot fi de folos, dar si schemele coloristice care dau intotdeauna o nota de originalitate oricarei incaperi, de aceea este important sa puneti accentul accesoriile pentru perdele si draperii. Accesoriile pentru perdele si draperii de la Quality Design N&A sunt capabile sa transforme si cel mai neprimitor spatiu intr-unul calduros si cu multa personalitate.

Confortul unei case este foarte important si de cele mai multe ori vine din felul in care aceasta este amenajata. La Quality Design N&A punem accentul pe design-ul casei, pe necesitatile acesteia si tinem intotdeauna cont de tendinte. Va oferim consultanta de masurare si montare pentru amenajarea tuturor ferestrelor cu perdele, draperii, storuri romane dar si o gama larga de sisteme motorizate, chiar si casa inteligenta.