Ochelari Ray Ban Accesoriul potrivit pentru acest sezon

Ochelarii ray ban sunt unul din cele mai valoroase accesorii haine originale pe care le folosim zilnic. Ei ne sprijina sa ne creem o infatisare inegalabila. Ce stil de ochelari ray ban vom purta depinde de preferintele noastre individuale, de varsta si de forma capului nostru. Numai orice stil am selecta, cand vrem sa luam o pereche de ochelari ray ban cu protectie pentru soare trebuie sa aiba o calitate foarte buna.
Cum a venit vara si soarele, cateva trucuri despre cum sa iti selectezi ochelarii ray ban de protectie solara nu strica. Cunoscand ce este notabil la niste ochelari ray ban de soare te va ajuta tare mult cand iti vei achizitiona unii noi.

Protectia UV a ochelarilor ray ban

Una cele mai importante cauze a suferintelor de ochi sunt razele ultraviolete. De aceea este extrem de insemnat sa alegi o pereche de ochelari ray ban cu protectie solara care te protejeaza de efectul negativ ar acestor radiatii. Doar pentru ca ochelarii Ray Ban pentru protectie solara au lentile fumurii, nu semnifica ca esti adapostit de razele ultra-violete. Asadar fii ferm sa verifici ratingul UV al ochelarilor ray ban pentru protectie solara pe care doresti sa ii cumperi.

Din ce sunt facuti ochelarii ray ban

In general cu cat ochelarii ray ban cantaresc mai mult cu atat sunt mai buni din punct de vedere calitativi, au o calitate buna. Vrei sa fii sigur ca materialul din care sunt facuti va dura o perioada indelungata si ca vor pastra dupa “loviturile” pe care in mod permanent ochelarii ray ban pentru protectie solara le iau.

Nuante diferite ale acestor ochelari ray ban

Tonurile sunt culorile ce sunt aplicate pe lentilele ochelarilor de protectie solara cu scopul de a micsora lumina care patrunde in ochii. Tonurile pe care le selectionezi tin de preferintele pe care le posezi. Chiar si asa, nuante diverse vor avea consecinte diferite in modul cu care vei distinge stralucirea, efectul de orbire si culorile pe care le vei observa. De exemplu nunatele de gri restrang efectul de orbire si nu transforma prea mult lumina. Pe de alta parte, lentilele galbene vor distorsiona culorile dar vor vederea.

Pereche de ochelari ray ban polarizat sau nepolarizat?

Ochelarii ray ban ce sunt poalarizati vor reduce stralucirea care se resfrange din apa sau de pe drum in timpul deplasarii masinii. E recomadat sa folositi acest model de ochelari Ray Ban de la BoutiqueMall pentru cei care umba mult cu automobilul sau umba cu barca pe apa. Daca in timpul zilei lucrezi sau locuiesti in cladiri inalte (cum ar fi blocurile de locuinte sau in business offices) ar fi recomandat sa utilizeze ochelari ray ban care nu polarizeaza.