Ochelari pentru gaming de la Gunnar

ochelari gaming gunnar razer

Gunnar este unul dintre cei mai mari producatori din industria ochelarilor de protectie pentru calculator. De-a lungul anilor acesta a inovat foarte mult si acum a ajuns sa detina cei mai performanti ochelari pentru PC sau ochelari de gaming, capabili sa respinga o cantitate ridicata de lumina albastra.

Beneficiile ochelarilor de gaming

Lumina albastra emisa de orice ecran este foarte daunatoare. Gamerii sunt persoanele care petrec cele mai multe ore in sir in fata calculatorului si astfel cantitatea de lumina albastra pe care ochii o primesc este foarte mare.

Acesta lumina albastra face ca muschiul ocular sa se incordeze si duce la acea oboseala oculara pe care majoritatea persoanelor o resimt. Slaba focalizare, durerile de cap sau incetosarea brusca a privirii sunt doar cateva din simptomele oboselii oculare.

Ochelarii de gaming de la Gunnar au lentile antireflex, capabile sa respinga acesta lumina albastra, foarte daunatoare pentru ochi. Lentila Ambra, dezvoltata de Gunnar, este cea mai performanta de pe piata si poate sa neutralizeze pana la 65% din lumina albastra emisa de orice tip de ecran.

Lentila Ambra a acestor ochelari de gaming de la Gunnar, are o tenta de galben, care sporeste contrastul foarte mult si ofera o experienta de gaming mult mai placuta.

Rama acestor ochelari de gaming de la Gunnar este si ea una creata cu mare atentie, realizata dintr-un otel inoxidabil foarte usor si flexibil, care permite mularea pe forma fetei. Acesta rama permite purtarea unei perechi de casti audio, fara a crea vreun disconfort.

Costul unei perechi de ochelari de gaming

Preturile ochelarilor pentru gaming Gunnar sunt unele pentru toate buzunarele. Acestea incep de la aproximativ 270 de RON, in cazul ochelarilor de gaming cu rame realizate din plastic, si poate ajunge la un pret de maxim 440 de RON in cazul ochelarilor cu rama din otel inoxidabil, realizate in parteneriat cu branduri de renume din industria gaming-ului precum Razer.

Toate modelele de ochelari de gaming Gunnar, pot fi achizitionate de pe website-ul oficial Gunnar in Romania, cat si de pe alte magazine partenere precum Emag, PCgarage sau Lensa.