fbpx

Ochelari de soare femei – accesoriul preferat al zilelor noastre

ochelari de soare femei

In ceea ce tine de moda, de tinutele alese, dar si de felul in care le accesorizam, trebuie sa recunoastem ca femeile sunt cele ce pun cel mai mare pret pe toate acestea. Pe langa faptul ca pentru o femeie conteaza tinuta chiar daca merge pana la magazinul din coltul strazii, nu putem nega faptul ca finetea, bunul gust si delicatetea sunt caracteristici care le definesc pe cele mai multe dintre acestea. Cand vine vorba de accesorii, fara dar si poate, o pereche de ochelari de soare femei iesita din comun va reusi sa faca furori cu usurinta. 

Fie ca ne gandim la sezonul de vara, cu zile toride, fie ca este vorba de cel de primavara, toamna, sau chiar iarna, ori de cate ori soarele este sus pe cer, ochelarii de soare pot fi prezenti in tinuta pe care dorim sa o purtam. Pe langa faptul ca acestia ofera protectia necesara, trebuie sa recunoastem ca ne ajuta sa avem si o atitudine mai misterioasa, interesanta, si de ce nu, de multe ori ne ajuta sa ascundem imperfectiuni. Spre exemplu, o pereche de ochelari de soare femei poate avea si scopul de a ascunde anumite riduri cauzate de nopti nedormite, de griji sau de fel de fel de situatii. 

Cum pentru fiecare dintre noi este important sa purtam accesoriile pe care le indragim cel mai des, trebuie sa fim atenti totusi in alegerea acestora atunci cand dorim sa nu dam gres in materie de moda. Atat pentru simplul fapt ca nu orice pereche de ochelari de soare poate fi asociata cu anumite tinute, dar si pentru ca sunt momente in care accesoriile fac diferenta. Pe de alta parte, trebuie sa oferim o atentie deosebita alegerii modelul potrivit, asta deoarece, fara dar si poate,nu dorim sa alegem un model care nu se potriveste cu forma fetei noastre sau ne este incomod. 

De ce se poarta ochelari de soare femei si iarna?

Multi dintre noi au senzatia ca ochelarii de soare sunt potriviti doar pentru lunile de vara, idee ce poate fi contrazisa cu mare usurinta. Cand vine vorba de razele soarelui, stim cu totii ca acestea sunt prezente si pe timp de iarna, chiar daca nu la fel de calduroase, dar de multe ori mult mai orbitoare. Tinand cont de faptul ca razele soarelui se reflecta in zapada cristalina, acest fenomen conduce la producerea unei lumini foarte puternici, care de cele mai multe ori ne deranjeaza privirea. 

Pe de alta parte, atunci cand vine vorba despre condus, niciunul dintre noi nu doreste sa aiba de suferit din cauza luminii puternice ce provine de la razele soarelui. Pe timp de iarna, in timp ce conducem, de multe ori simtim mult mai puternic bataia razelor solare, iar asta se datoreaza zapezii ce ne inconjoara. Totodata, cu toate ca sunt in proportii mult mai mici, pana si pe timp de iarna trebuie sa ne protejam de razele UV, pentru ca asa cum bine stim, acestea ne pot afecta vederea.