Obtine un imprumut pana la salariu cu ajutorul platformei Simplu Credit

De cele mai multe ori, imprumuturile nebancare se obtin usor, insa exista o sumedenie de aspecte pe care oamenii nu le iau in calcul inainte de a opta pentru o astfel de alternativa. Mai presus de orice, este importanta strategia pe care o abordeaza societatea respectiva, strictetea pe care o demonstreaza in tratamentul clientilor, dar si permisivitatea din punctul de vedere al actelor necesare. Echipa din spatele platformei Simplu Credit lucreaza in favoarea dumneavoastra, oferindu-va toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va rezolva impasul financiar pe care il parcurgeti.

Un formular simplu

Prin intermediul unui calculator inteligent, gestionarea cererilor pentru credite rapide nebancare devine una facila pentru echipa Simplu Credit. Motivul? Fiecare utilizator al site-ului trebuie sa completeze trei campuri, in functie de acestea stabilindu-se suma de rambursat, precum si comisionul solicitat pentru acordarea imprumutului. Asa cum am spus, campurile sunt trei la numar. Prima data trebuie sa va completati venitul net lunar in RON. Dupa ce ati notat in respectiva casuta suma totala, urmeaza sa fixati cu ajutorul unui gradient suma de care aveti nevoie din partea societatii. Pragul minim este de de 330 RON, in timp ce maximul atinge 880 RON. Ultimul camp este acela al perioadei de creditare, care pleaca de la sapte zile si ajunge la 30 de zile. Dupa completarea si trimiterea acestui formular, un consultant o sa revina cu un telefon pentru a discuta restul detaliilor. De retinut este faptul ca programul de lucru al operatorilor este de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00 – 18:00.

Solicitarea unui numar redus de documente

In momentul in care vizati un credit pana la salariu, cu siguranta nu doriti sa va loviti de foarte multe impedimente, de o gama vasta de acte si de un proces anevoios de obtinere a imprumutului. Caci, asa cum ii spune si numele, creditul respectiv este unul efectuat in regim de urgenta. De aceea, specialistii Simplu Credit abordeaza o politica permisiva de oferire a imprumuturilor, solicitand potentialilor clienti copia dupa actul de identitate, un extras de cont al ultimelor trei luni, acordul de consultare al informatiilor prezente la Biroul de Credit ( pentru a se asigura de faptul ca nu figurati drept “rau platnic”), precum si o cerere pentru verificarea eligibilitatii.

Conditiile avantajoase de finantare

Pentru a primi imprumutul rapid pana la salariu este necesar sa indepliniti doar trei conditii. In primul rand, varsta persoanei care solicita imprumutul trebuie sa fie cuprinsa in intervalul 21 – 70 de ani. In al doilea rand, ea trebuie sa aiba un loc de munca stabil, de cel putin trei luni. Acest atribut va fi justificat printr-o adeverinta de salariu pe ultimele trei luni. Nu in ultimul rand, venitul net trebuie sa ajunga cel putin la pragul de 760 RON/luna.

Plata facila a ratelor

Doua la numar sunt optiunile prin intermediul carora va puteti plati ratele dupa ce ati efectuat un imprumut la Simplu Credit. Pe de-o parte, aveti la indemana caseria operatorului, pe care o veti gasi in pagina de contact a firmei. Pe de alta parte, exista varianta viramentului bancar, in cazul in care drumul pana la adresele precizate vi se pare unul anevoios. Acelasi metode se aplica si pentru obtinerea banilor in momentul in care vi se aproba cererea pentru imprumut.