Obtine o locuinta de vis

 

Cel mai utilizat material pentru obtinerea unui design interior de exceptie este sticla. Pe cat de fragila pare, aceasta aduce foarte multe avantaje, mai ales daca este utilizata si montata cum trebuie.

Prin simplitatea ei, aceasta ofera un aspect mult mai modern si mai aerisit incaperii, iar datorita tehnologiei din ziua de astazi, aceasta poate fi prelucrata in cele mai inventive moduri, astfel incat sa iti decorezi spatiile preferate din locuinta.

Chiar daca te-ai mutat intr-o casa noua sau pur si simplu vrei sa iti improspatezi aspectul bucatariei, sau al baii, poti opta pentru placare cu  sticla colorata. Daca te-ai plictisit de albul peretilor, poti amplasa o placa de sticla astfel incat sa adaugi o pata de culoare.

Nu iti face griji ca se va sparge din cauza caldurii degajate de catre aragaz, aceasta sticla este tratata astfel incat sa reziste caldurii, fiind termorezistenta. Din cauza fragilitatii acesteia, este evitata utilizarea, insa datorita tehnologiei, sticla colorata este securizata.

Este incredibil de estetica si ofera bucatariei un design inedit, modern si spatios. Totodata aduce o serie de avantaje incredibile, spre exemplu, garanteaza rezistenta de pana la 20 de ani, in care isi pastreaza aspectiul lucios. Datorita acestei suprafete, iti poti lua adio de la zugravitul periodic al peretelui de deasupra blatului pe care gatesti sau de langa aragaz. Aceste zone se murdaresc imediat, inevitabil se pateaza cu diverse, iar autocolantul se deterioreaza si ofera un aspect inestetic. Placarea peretelui cu sticla va va face viata mult mai usoara deoarece se curata imediat cu o laveta, iar securizarea acesteia va ofera siguranta utilizarii pe termen lung.

Sticla colorata pentru placarea peretilor din bucatarie se realizeaza pe baza comenzii si puteti alege ori bucati mici, precum gresia obisnuita, sau placi mari, pentru a acoperi intreg peretele si a oferi un aspect continuu. Totodata, aceste placi sunt foarte igienice, neexistand rosturi in care sa se acumuleze mucegai sau bacterii. Sticla este cea mai buna idee pentru dumneavoastra, astfel incat sa obtineti in bucatarie un design inedit si practic.

Daca deja aveti peretii bucatariei placati cu gresie, nu va fi nevoie sa o dati jos pentru a imbunatati aspecul. Placile din sticla se pot monta direct pe aceasta si veti avea parte de o bucatarie ca in filme. Va puteti savura cafeaua dimineata sau sa cinati intr-o incapere total relaxanta si in care veti avea mai mare dragul sa petreceti timpul.

Termorezistenta si usurinta prin care se curate sunt cele mai mari avantaje aduse de aceste piese de décor inerior. Puteti gati in siguranta datorita securizarii sticlei, fara a va face griji ca se va crapa sau sparge, totodata, daca din nefericire sar stropi de mancare pe aceasta, ii puteti curata imediat, spre deosebie de perete, ce trebuie revopsit.

Placile sunt realizate pe comanda, astfel incat sa se potriveasca perfect bucatariei si mobilierului dumneavoastra si incadrarea sa fie cum trebuie. Echipa de montaj este alcatuita din personal calificat, astfel incat tot procesul sa fie realizat ca la carte.

Aceasta se poate monta si in baie, puteti sa va lasati imaginatia libera sis a comunicati ideile dumneavoastra, acestea vor fi foarte usor puse in practica si puteti avea casa de vis pe care o doriti. Nu e nevoie sa schimbati mobilierul, sticla colorata va redefine locuinta, avand un impact major si estetic.

Paleta de culori este foarte variata, astfel incat puteti sa o asortati cu usurinta in bucatarie sa traiti clipe de neuitat in aceasta incapere, totul datorita placarii cu sticla colorata, securizata.