fbpx

Oamenii schimbarii la Gala Premiilor VIP

Aflata la cea de a 114 editie, Gala Premiilor VIP a imbinat eleganta decorului din Press House Ballroom, gazda evenimentului, cu stilul personalitatilor cu initiativa din Romania. La aceasta editie schimbarea si performanta au fost cuvintele de ordine. Cu o viziune noua si imbunatatita, Gala Premiilor VIP a recunoscut meritele personalitatilor ce au contribuit intr-un mod remarcabil la dezvoltarea societatii romanesti.

Gala a debutat cu un moment artistic de jazz al artistei June Anda, iar amfitrionii serii, prezentatorii matinalului de Digi24, Anca Dumitrescu si Marius Pancu, au dat startul decernarii premiilor VIP.

Prima categorie a galei de premiere a fost cea pentru MUZICA, iar premiul i-a revenit uneia dintre cele mai longevive trupe din tara, si anume Holograf. Premiul a fost ridicat de Iulian Vrabete si a fost inmanat de gimnastul Marian Dragulescu.

Contrar trendurilor, mai sunt si oameni care continua sa produca emotie datorita realizarii maiestuoase a ceramicii prin tehnica asemanatoare culturii cucuteniene. Astfel ca, la categoria ARTA POPULARA, premiul le-a revenit Olimpiei si lui Jorj Dimitriu.

Cultura a fost dintotdeauna piatra de temelie a dezvoltarii unei societati si pentru acest lucru revista VIP a dorit sa premieze omul care a reusit sa schimbe modul in care privim istoria. Lucian Boia, directorul Centrului de Istoria Imaginarului din cadrul Facultatii de Istorie din Bucuresti a castigat premiul la sectiunea CULTURA.

Seara a continuat cu decernarea premiilor la categoria LUMEA AFACERILOR, sectiune in cadrul careia a fost apreciata intoarcearea la brandurile si valorile autohtone, premiul fiind acordat Directorului General Romvac, Constantin Chiurciu, iar premiul la categoria LUMEA ANTREPRENORILOR a revenit celor care au inventat brandul F64, Daniela Becheru si Marian Alecsiu.

Obiectivismul este una dintre calitatile apreciate la jurnalistii romani, astfel ca la categoria JURNALISM a castigat echipa ce a realizat serialul RoAntanamo: Inchisorile Secrete C.I.A., premiul fiind ridicat de Dan Gecui si George Colgiu.

Si categoriei MODA i-a fost dedicata o categorie, laureata serii fiind Viviana Compotecras. Cum fara stiinta evolutia nu ar putea fi posibila, categoria STIINTA SI VIATA nu a lipsit din cadrul Galei, premiul fiind decernat directorului general al Muzeului National de Istorie, Domnului Dumitru Murariu, pentru initiativa expozitiei Human Body. EDUCATIA, o alta categorie a Galei, i-a avut ca premianti pe cei care au realizat proiectul dedicat elevilor in saptamana Scoala Altfel: Cristian Roman, Marc Ulieru si Adrian Nicolae.

Pentru seria spectacolelor Distractis Show – Nemuricii, Ioan Gyuri Pascu a urcat pe scena pentru a ridica premiul la categoria EVENIMENTUL LUNII. Dupa ridicarea premiului, Gyuri Pascu a tinut sa ne si prezinte un fragment din muzica pe care o face.

Castigatorul trofeului de la Festivalul de Film de la Berlin, Ursul de Aur, a fost premiat si in cadrul Galei Premiilor VIP, la categoria FILM, premiul fiind inmanat Adei Solomon si responsabilului de promovare, Catalin Anchidin. La categoria CONTRIBUTIE LA DEZVOLTAREA SOCIETATII premiul i-a revenit lui Ivan Patzachin.

Succesele inregistrate de Octavian Belu si Mariana Bitang au fost recunoscute de catre revista VIP, acestia castigand la categoria SPORT. PREMIUL SPECIAL pentru intreaga cariera i-a revenit lui Gheorghe Turda.

La finalul serii June Anda i-a incantat pe invitati cu momente speciale de jazz!

SPONSORI: Crama Atelier, SSG Security, Event Production, PARLOR