fbpx

Oala lui Vio – Catering la oala in tot Bucurestiul – 30% reducere la prima comanda

Obiceiurile culinare ale oamenilor se schimba odata cu evolutia societatii. Cu atat de multe activitati zilnice, timpul destinat unor activitati care pana mai deunazi pareau normale, cum ar fi gatitul, devine aproape inexistent. Nu este nicio mirare, asadar, ca au aparut din ce in ce mai multe servicii de catering, care trimit mancare gatita la birou sau acasa.

In ultimii ani, cateringul a cunoscut o evolutie constanta catre ideea de ” Mancare la Oala“. Practic, in locul unei portii de mancare, poti comanda o oala intreaga cu preparate gatite, care sa te hraneasca atat pe tine, cat si pe cei dragi.

Conceptul de mancare la oala are o multime de avantaje:

  • Te ajuta sa economisesti. Portiile de mancare sunt mai ieftine decat cele livrate in mod clasic;
  • Iti ofera mancare traditionala, fara a te obliga sa gatesti;
  • Iti permite sa te bucuri de timpul tau pentru a face lucruri care iti plac cu adevarat.

Oala lui Vio, printre pionierii conceptului

Daca te incanta ideea de mancare la oala, una dintre sursele de incredere pe care le ai la dispozitie este Oala lui Vio. Chef Vio de la ” La Stegulete ” din Bucuresti pregateste in fiecare zi preparate traditionale pe care le trimite calde peste tot prin oras. Poti comanda aperitive, ciorbe, supe, fripturi si preparate speciale si chiar poti sa iti personalizezi mancarea in functie de preferintele pe care le ai.

In general, o oala de mancare inseamna 4 sau 8 portii.

Tot ceea ce ai de facut pentru a te bucura de mancarea delicioasa a lui Vio este sa faci prima comanda. Pentru a te incuraja sa faci asta, Oala lui Vio iti ofera 30% reducere la prima comanda, indiferent ce si cat ai comanda. Intra, asadar, pe www.oalaluivio.ro , suna la 0735.261.455 si alege preparatele preferate.