O revoluție în lumea suplimentelor alimentare – Genacol

O revoluție în lumea suplimentelor alimentare, Genacol reduce durerea cauzata de artrită și reumatism, regeneră cartilajul și ligamentele, mărește tonusul și masa musculară și multe alte beneficii pentru sanatate.

Genacol (colagen bioactiv) vă va ajuta să:

Ajută la îmbunătățirea texturii pielii.
Ajutați la reducerea durerii articulațiilor.
Ajutați la reducerea articulațiilor umflate
Sustine vindecarea tendoanelor, cartilajelor sau leziunilor articulare.
Promovați o creștere a forței și a mușchiului atunci când este utilizat împreună cu exercițiile fizice.
Îmbunătățiți rezistența și vitalitatea.
Îmbunătățiți elasticitatea pielii și reduceți ridurile.
Ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire în general.
Beneficiați de un somn mai bun.
O matrice exclusivă de colagen, 100% pură.
O matrice de colagen este o substanță sigură, formulată care stimulează producerea multor tipuri de colagen în organism. Matricea de colagen dein Genacol formulată din colagen pur, produce rezultate incredibile în organismul uman atunci când este folosit în mod regulat.

Genacol este un complex proteic care utilizează o tehnologie Aminolock Sequence specifică. Niciun alt produs de pe piață nu conține această concentrație. Pentru a obține această concentrație de aminoacizi, ar fi necesar să consumati de 10 ori mai mult colagen.

Genacol un produs pe baza de colagen de foarte bună calitate, în capsule de 400 mg, fără conservanți.

Concentrația specifică a aminoacizilor.
Procesul unic de fabricare numit Aminolock Sequence Technology este o abordare exclusivă dezvoltată de Divizia de Cercetare a DirectLab Inc. Se compune din îmbunătățirea amino / peptidelor de colagen. Genacol este fabricat conform celor mai înalte standarde biotehnologice și respectă cerințele guvernamentale. Acest proces ne oferă un produs care ajută organismul să producă cele 5 tipuri principale de colagen esențiale pentru compensarea aprovizionării cu colagen diminuată, care vine cu procesul natural de îmbătrânire. Nici un alt produs de colagen nu are aceiasi aminoacizi specifici gasiti in Genacol®.

Bioactivitate
Genacol este un complex bioactiv din colagen hidrolizat care este 100% pur. Multe studii au demonstrat eficiența utilizării unui supliment de colagen hidrolizat pentru a reduce durerea și rigiditatea, precum și regenerarea cartilajului. De asemenea, îmbunătățește mobilitatea în general, este bun și pentru articulații. Deoarece colagenul nostru este hidrolizat, acesta este asimilat 98%, ceea ce face din Genacol un produs unic.

Beneficii semnificative
Genacol reduce semnificativ durerea. Majoritatea persoanelor care utilizează Genacol văd o îmbunătățire semnificativă a stării lor de sanatate într-o perioadă scurtă de timp. Vă recomandăm să utilizați Genacol pentru o perioadă de 3 până la 6 luni și apoi să îl utilizați după cum doriți.

UTILIZARE RECOMANDATĂ:
Cum să luați Genacol
Dacă beți aproximativ 1,5 litri de apă pe zi, puteți începe cu 3 capsule pe zi, înainte de culcare. Dacă nu sunteți obișnuiți să beți această cantitate de apă, începeți cu o capsulă pe zi pentru prima săptămână, creșteți cantitatea de apă pe care o beți și apoi continuați până la doza recomandată.

Vă sugerăm să luați Genacol timp de 3 până la 6 luni, începând cu 3 capsule pe zi, apoi treceți treptat la doza care vi se potrivește cel mai bine. În cazul bolilor degenerative, pentru a menține efectele benefice și pentru a evita problemele recurente de durere și disconfort, se recomandă să luați Genacol permanent.
După câteva săptămâni de tratament și pentru a optimiza rezultatele, puteți dubla doza la 6 capsule pe zi, adică 3 la culcare și 3 înaintea micului dejun.
Aflați mai multe pe www.samdistribution.ro