fbpx

O pijama damă satin și un film încărcat de romantism

Weekend-ul este un moment pe care fiecare dintre noi îl așteaptă. Zilele de sâmbătă și de duminică sunt zile în care ne putem relaxa și uita de săptămâna care abia trecuse. Care este cel mai bun mod prin care ne putem petrece weekendul? Doamnele și domnișoarele ne relatează că petrecerea weekendului în pijamale din satin este cea mai relaxantă activitate.

În weekenduri doamnele și domnișoarele vizionează filme de dragoste

Astăzi ne vom centra atenția către filmele de dragoste pe care le putem viziona în timpul zilelor de weekend. Bineînțeles, asta presupune că ar fi bine să purtăm haine comode. Din acest motiv, brandul La Nuit are soluția perfectă pentru tine: pijama dama satin.

De ce nu ne-am petrece zilele de weekend purtând pijamale din satin? La Nuit ne mărturisește că o pijama confortabilă ne ajută să ne relaxăm mai repede. Acest motiv este îndeajuns să ne ajute să uităm de toate grijile care ne-au acaparat săptămâna care trecuse.

Acum că ne-am ales ținuta corespunzătoare, este momentul să aflăm ce titluri de filme trebuie să vizionăm în weekend. Noi am ales câteva filme clasice:

  1. Moonstruck;
  2. Breakfast at Tiffany’s;
  3. Casablanca;
  4. It Happened One Night;
  5. Gone with the Wind.

Moonstruck – filmul preferat de fanii Cher

Cui nu i-ar face plăcere să vizioneze un film a cărui actriță principală este faimoasa Cher? Acest film îl aduce în prim plan și pe Nicholas Cage, într-un film realizat în 1987. Acest film clasic este un must-seen pentru toate doamnele și domnișoarele.

Premisa filmului este următoarea: protagonista se îndrăgostește de fratele bărbatului cu care trebuia să se mărite. Se creează tensiuni între cele trei personaje, iar la sfârșit.. vă vom lăsa pe voi să aflați! Așadar, Moonstruck este de pus pe lista de filme pe care trebuie să le vizionați în weekend.

Breakfast at Tiffany’s – a spus cineva Audrey Hepburn?

Această listă nu putea fi întocmită dacă nu am fi menționat-o și pe actrița Audrey Hepburn. Probabil una dintre cele mai faimoase actrițe de la Hollywood joacă într-un dintre cele mai faimose filme regizate. Dacă sunteți citioare, și mai bine! Puteți să vă delectați cu cartea cu același nume.

Breakfast at Tiffany’s spune povestea unei doamne din New York, care se îndrăgostește de un conlocatar. De-a lungul filmului aflăm despre povestea acestei doamne, care îmbină romantismul, cu drama și comedia. Cu siguranță este un must-seen doar datorită faptului că Audrey Hepburn este prezentă.

Casablanca – filmul care ilustrează romantismul în sine

Toată lumea este familiară cu numele de Casablanca, fără să știe exact ce sau cine este. Când am vorbit de clasice, nu glumeam! Acest film de prin anii ’40 este vizionat și în zilele noastre. Ce face din acest film să fie atât de special?

Casablanca ne povestește despre un expatriat care își ajută fosta iubire să scape de naziști. Aceștia fug în Morocco, alături de soțul femeii, iar de acolo totul este istorie. Dacă vă place și puțină tensiune, atunci acest film trebuie să se afle pe lista de vizionat.

It Happened One Night – lista filmelor clasice de dragoste continuă

Dacă credeați că filmul Casablanca este unul de epocă, atunci nu ați auzit de It Happened One Night. Un film dcare ar prinde și publicul din ziua de astăzi, It Happened One Night a fost regizat în 1934.  Comedia și romantismul au fost punctele forte ale acestei perioade.

Povestea este despre doi străini care călătoresc cu autobuzul din Florida către New York. Aceștia sunt lăsați în urmă la una dintre stopuri, iar de acolo povestea se desfășoară minunat. O sâmbătă seară cu un film clasic și pijamale satinate sunt formula perfectă pentru relaxare.

Gone with the Wind – un clasic desăvârșit

Un ultim film de pe lista noastră este Gone with the Wind. Dacă sunteți amatoare de iubiri imposibile și înrădăcinate în trecut, atunci acest film este perfect pentru tine. Filmul a fost realizat după cartea cu același titlu, scrisă de Margaret Mitchell.

Pentru a avea parte de seri de weekend relaxante, nu uitați să apelați la brandul La Nuit pentru pijamale confortabile. Alături de pijamalele lor satinate, nu uitați de următoarele filme clasice:

  1. Moonstruck;
  2. Breakfast at Tiffany’s;
  3. Casablanca;
  4. It Happened One Night;
  5. Gone with the Wind.