fbpx

O nouă stație de distribuție Carbogaz este aproape de inaugurare

În 2018 Carbogaz, unul dintre cei mai importanți distribuitori locali de carburanți, care acoperă Bucureștiul și o parte din localitățile limitrofe, a făcut un pas important către următoarea fază de dezvoltare a companiei. Inaugurarea stației din Tunari și conceptele de design și servicii încorporate în acest punct de lucru au reprezentat o reorientare a companiei către comunitate, către client dar și către o direcție de dezvoltare bine definită.

În acest weekend urmează să fie inaugurată o nouă stație de distribuție a carburanților. De data aceasta este vorba de o stație care urmează să deservească cererea din zona Voluntari-Pipera. Rațiunile economica pentru care a fost acesta locatie sunt similare cu cele care au dus la alegerea poziționării stației din Tunari. Dezvoltarea susținută a segmentului rezidențial si noua iesire catre autostrada Bucuresti-Ploiesti, care atrag după sine o creștere a densității populației în zonă, populație pentru care principalul mijloc de transport rămâne mașina personală, determină implicit și o creștere a cererii pentru carburanți.

Stația din Pipera se remarcă prin conceptul arhitectural prin care compania își dorește să contribuie și la o evoluție a zonei din perspectiva esteticii construcțiilor. Formele, culorile și compartimentarea spațiilor interioare și exterioare au fost gândite astfel încât să ofere un confort vizual clienților și un grad ridicat de ergonomie care să le permită o navigare naturală între zonele de interes ale stației.

„Ne-am asumat o direcție de schimbare pe care dorim să o menținem și în continuare. Am reușit anul trecut să deschidem o stație nouă construită după un concept inovator, iar anul acesta ne continuăm direcția de dezvoltare cu extinderea ariei noastre de acoperire și în Pipera. Și aici, dorim să oferim clienților o experiență plăcută la fiecare vizită.

Fiecare stație nouă Carbogaz are câte un element definitoriu care îi dă un caracter de unicitate. Chiar dacă liniile principale sunt similare, fiecare stație este definită de comunitatea pe care o deservește.

Despre Carbogaz

Carbogaz este o companie cu capital românesc specializată în vânzarea de carburant și în servicii conexe. Compania are o rețea de noua stații de distribuție în București și în Ilfov, reușind să acopere o parte parte importantă a cererii din zonele în care are stații. Carbogaz se dezvoltă continuu pentru a oferi clienților produse de calitate superioară și servicii prompte.