O noua editie a QS World MBA Tour Bucuresti 8 octombrie 2012

5 septembrie 2012

Scolile de business participante ofera o paleta larga de programe MBA, atat in ceea ce priveste modul de studiu – Full Time, Part Time, Online sau Executive MBA – cat si in ceea ce priveste domeniul de specializare. In functie de profil si obiectivele de dezvoltare profesionala, cei interesati pot opta pentru programe axate pe Finante si Economie, Management, Marketing, Strategie si Management Organizational, Antreprenoriat, CSR si multe altele.
Un MBA presupune costuri, sacrificii, decizii importante, eforturi suplimentare, insa aduce o serie de avantaje pe termen mediu si lung celor care urmeaza un astfel de program. Studentii din cadrul programelor MBA internationale sunt angrenati in proiecte cu aplicabilitate in economia reala, pot calatori, studia si lucra in numeroase campusuri internationale si companii din intreaga lume si au oportunitatea de a-si crea o retea de contacte profesionale la nivel global pe care le pot ulterior valorifica: ”Avantajul unui MBA international la o scoala de business de top este ca ajungi sa studiezi si sa lucrezi intr-o comunitate formata din oameni care exceleaza in domeniile lor de activitate si in acelasi timp cauta noi oportunitati, o comunitate diversa cultural si profesional. Acest lucru te ajuta sa cresti din punct de vedere personal si profesional, sa-ti conturezi noi perspective, sa vii cu idei proaspete, sa creezi si sa contribui la dezvoltarea mediului in care iti vei desfasura activitatea” – declara Mihaela Draghici, Margeting Manager QS Europa Centrala si de Est.
Alegerea programului MBA potrivit necesita o informare temeinica si o pregatire riguroasa. Astfel, evenimente precum QS World MBA Tour Bucuresti ofera celor interesati accesul la informatiile si resursele necesare pentru luarea unei asemenea decizii.
Participantii la editia din 8 octombrie a QS World MBA Tour Bucuresti vor putea:
• Aplica pentru burse in valoare de 1.2 milioane $, disponibile doar participantilor la eveniment;
• Discuta direct cu reprezentantii birourilor de admitere din cadrul scolilor de business;
• Afla informatii despre oportunitati de cariera din partea absolventilor scolilor MBA ;
• Participa gratuit la seminarii privind admiterea la programe MBA de top (pregatirea dosarului de candidatura, criteriile de eligibilitate, testele si certificarile necesare);
• Primi gratuit editia 2012 a QS TopMBA Career Guide.

Agenda evenimentului si inscrierea online pentru participare gratuita sunt disponibile la adresa http://bit.ly/QSMBATourBucuresti12.
--
QS World MBA Tour este cea mai mare serie de targuri de oferte MBA, prezent in 2012 in peste 60 de orase din 35 de tari.
Misiunea QS Quacquarelli Symonds este sa ofere indrumare in educatia universitara si post-universitara si in alegerile in cariera, sustinand studentii de elita si profesionistii sa progreseze spre pozitii de leadership. Prin evenimentele noastre, publicatiile, cercetarea si platformele online interactive, punem in contact studenti, absolventi, profesionisti cu angajatorii si institutiile de invatamant la nivel global. Comunitatea noastra include: www.topuniversities.com, www.topgradschool.com, www.topmba.com, www.global-workplace.com.
QS opereaza la nivel global avand sedii in: Londra • Paris • Johannesburg • Singapore • Beijing • Stuttgart • Sydney • New York.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram