Noua colecție Poenari de pixuri premium – vedeta cadourilor personalizate în 2022

29 mai 2022
Autor:
PROGZEE

Fără îndoială, fiecare dintre noi s-a confruntat cel puțin o dată cu necesitatea de a alege un cadou deosebit pentru o persoană specială. Chiar și atunci când cunoaștem gusturile și preferințele celui căruia intenționăm să îi facem o surpriză, identificarea darului potrivit ne poate pune în dificultate.

Totuși, ori de câte ori vine vorba despre surprinderea unei persoane dragi, cel mai indicat este să optăm pentru un cadou personalizat, care să stârnească emoție și bucurie în adevăratul sens al cuvântului.

Cadourile personalizate au o mai mare valoare emoțională decât alte articole pe care le găsim pur și simplu în comerț și, totodată, arată faptul că ne-am străduit să găsim un produs aparte, care să îi provoace destinatarului amintiri extrem de plăcute.

Alpha - noua colecție de pixuri premium de la Poenari cucerește iubitorii de frumos

Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, brandul românesc Poenari reușește de fiecare dată să creeze cele mai spectaculoase instrumente de scris. Fiecare colecție lansată pe Poenari.ro fascinează iubitorii de frumos și se concretizează doar cu feedback-uri pozitive din partea utilizatorilor.

În acest an, pe Poenari.ro a prins contur o nouă colecție de instrumente de scris de lux, stocurile epuizându-se rapid încă de la lansare, fiind imediat necesară actualizarea acestora. Este vorba despre gama de pixuri premium Alpha, care însumează calitățile solicitate de cele mai pretențioase preferințe în arta scrisului de mână: materiale de înaltă calitate la exterior și un sistem de scriere ce permite selectarea tipului de mină utilizată, mărimea, respectiv nuanța acesteia.

De altfel, pixurile premium Alpha sunt concepute astfel încât să își găsească corespondentul stilou în cele mai de succes creații ale brandului Poenari: gama Alpha 36 și gama Alpha 25. Mai mult decât atât, la cerere, pot fi create seturi compuse din două instrumente de scris care se completează la perfecție și, totodată, se adaptează la nevoile variate ale utilizatorului.

Ținând cont de design-ul absolut impresionant, cu nuanțe vibrante și detalii grațioase, dar și de fiabilitatea și ușurința în utilizare a sistemului de închidere/deschidere al pixurilor premium Alpha, aceste instrumente de scris pot fi considerate vedetele cadourilor personalizate din acest an. Bineînțeles, atuurile celei mai noi colecții Poenari nu se opresc aici: pixurile sunt compatibile atât cu mine clasice de tip Parker (G2), cât și cu anumite rezerve rollerball, iar schimbarea minei poate fi realizată fie prin desfiletarea vârfului metalic, fie prin desfiletarea de la mijloc.

De ce sunt pixurile premium Alpha cele mai surprinzătoare cadouri personalizate pentru cei dragi? Ei bine, procesul de personalizare se realizează cu laser pe capacul pixului, paralel cu clama și pe partea stângă comparativ cu aceasta. Întrucât gravarea presupune arderea materialului şi a lacului, textul devine efectiv imposibil de șters, chiar și odată cu trecerea timpului. Pentru aurire sau argintare se folosește pulbere metalică combinată cu un liant ce se introduce în gravură.

Gravarea instrumentului de scris cu text, precum și personalizarea cu text a cutiei ce îl însoțește sunt gratuite la Poenari.ro. De asemenea, brandul oferă posibilitatea de personalizare inclusiv cu imagini, serviciu ce se taxează suplimentar în funcție de complexitate sau de dimensiuni.

Așadar, impresionarea persoanelor dragi nu mai este o misiune imposibilă datorită brandului Poenari.ro, a cărui colecție de pixuri premium reușește să impresioneze până și cele mai pretențioase preferințe.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram