fbpx

O noua campanie rutiera organizata de Revista Scooter Fun amp; Bike cu sprijinul Bosch

Revista SCOOTER FUN & BIKE continua si anul acesta, in parteneriat cu Politia Romana – Directia Rutiera, campaniile de prevenire ale evenimentelor rutiere din Romania.
Pe 20 iulie 2013 a avut loc la Sinaia, in cadrul Sinaia Forever, o noua campanie care a avut doua obiective denumite Imparte drumul! si Viteza este buna pe circuit. Revista Scooter Fun & Bike, impreuna cu partenerii de la Serviciul Rutier Prahova, au reamintit tuturor celor prezenti ca este necesar sa se asigurare si sa se mentina un trafic rutier bazat pe respectarea reglementarilor legale si respect reciproc. Campania a fost sustinuta de catre Bosch, care a oferit premii tuturor celor care au participat la concursurile tematice si a beneficiat de sprijinul Primariei Orasului Sinaia.
Pe parcursul manifestarii, revista SCOOTER FUN a oferit publicului informatii despre desfasurarea campaniei, reviste, materiale de informare si sampling. Avand aproape reprezentantii Politiei Romane care au facut o demonsatratie a ceea ce inseamna profesionalismul in trafic si au dovedit ca sunt foarte aproape de toti participantii la trafic indiferent de varsta, manifestarea s-a bucurat de atentia unui public larg.
Revista Scooter Fun & Bike, singura revista dedicata scuterelor, se afla in cel de al VI-lea an editorial si, inca de la aparitie, a dezvoltat si a sustinut impreuna cu partenerii sai campanii de educatie rutiera si prevenire a accidentelor. Informatiile pot fi accesate on line pe pagina web a revistei.
2013 Grandz Comunicare