fbpx

O metoda prin care poti afla daca ești supravegheat

Nu stiu câți dintre voi v-ati pus intrebarea cum poti fi urmarit cu ajutorul dispozitivelor de supraveghere wireless, video sau de ascultare, sau care sunt metodele prin care te poti feri de o posibila urmarire.
În primul rand trebuie sa tinem cont de o posibila ”ascultare ambientala”
Cum se poate realiza aceasta?, foarte simplu cu ajutorul microfoanelor direcţionale sau ascunse în apropiere.
Intrebarea pe care mi-am pus-o a fost, cum aflu dacă telefonul meu este ascultat, dacă funcționează anormal sau mai rau dacă este urmarit ?
Cum tehnologia în materie de dispozitive de urmarire a evoluat a trebuit sa tinem pasul cu ea, așa am ajuns sa inventam dispozitive prin care putem evita o posibila intentie de spionaj.
Care sunt aceste dispozitive si cum ne pot ajuta?
Un prim dispozitiv care ne poate ajuta este un detector de telefoane care ne ajuta în receptionarea semnalelor de retea wireless.
Ce înseamnă asta? Mai exact detecteaza daca exista semnale suspecte wireless in locurile unde locuim, sau dacă masina sau biroul dumneavoastra este urmarit cu dispozitive de supraveghere wireless video sau de ascultare.
Cu ajutorul acestui dispozitiv putem detecta primirea si transmiterea apelurilor, mesajelor scurte si semnalelor de navigare pe internet cu telefoanele mobile.
În concluzie un astfel de aparat mic devine solutia ideala când vine vorba de securitatea noastra indiferent dacă dorești sa sti dacă ești supravegheat, dacă cineva iti inregistreaza conversatia ori vrei sa vezi dacă persoana cu care vorbesti te spioneaza.