O mașină închiriată, soluția ideală pentru un sejur petrecut în București

Bucureștiul devine tot mai mult un oraș cosmopolit, de aceea persoanele care sosesc cu avionul din diverse colțuri ale țării sau de peste hotare sunt mult ajutate de către acele firme serioase ce oferă  mașini de închiriat la aeroportul Otopeni.

Avantajele unei mașini închiriate

O mașină care să fie la dispoziția unui turist sau om de afaceri permanent, este o reală binecuvântare, deoarece nu mai trebuie să apeleze la taxiurile care nu sosesc mereu la timp și nici nu te duc acolo unde ai nevoie întotdeauna pe cel mai scurt traseu posibil.

Asta ca să nu mai vorbim de costul de cele mai multe ori exorbitant pe care trebuie să îl plătești pentru o biată cursă de 10 – 20 de kilometri, iar, dacă ești alături de un partener de afaceri în interiorul unui taxi, nici nu te bucuri de confidențialitatea convorbirii pe care o ai cu acesta.

Iată de ce a închiria o mașină online, chiar înainte de a sosi cu avionul, un vehicul cu sau fără șofer (după preferință) care să te aștepte chiar la aeroport, este varianta ideală întotdeauna.

Poți alege marca și modelul auto, iar prețul de închiriere este atât de convenabil încât chiar nu are rost ca să mai eziți. Mașina pe care o vei avea la dispoziția ta 24/24 de ore va fi o însoțitoare fidelă pe tot parcursul sejurului din București.

Ofertele firmelor de închirieri auto sunt numeroase, dar condiții atât de avantajoase ca la  DpD Exclusive Rental  cu greu vei putea ca să găsești. Tarifele pentru o zi încep de la 12 euro, pentru anumite tipuri de mașini din clasa economic.

Vrei o mașină închiriată fără garanție și chiar fără card de credit? Acum e posibil!

Ceea ce este diferit la această companie rent a car este faptul că se poate închiria o mașina din aeroportul Henri-Coandă fără garanție sau chiar și fără card de credit.

Așadar, până și aceia care din diverse motive nu posedă un card de credit pot avea la dispoziție o mașină pe perioada sejurului. E suficient ca să facă o rezervare pe site-ul companiei și să menționeze că nu dețin un card de credit.

În ceea ce privește închirierea unei mașini fără plata vreunei garanții, ceea ce ar presupune imobilizarea unei sume mari anterior preluării vehiculului închiriat, la DPD Rent a car Otopeni există facilitatea constând în a se putea înlocui această plată consistentă cu aceea a unei asigurări care nu depășește 12 euro pe zi (în funcție de modelul auto ales). Preturile pentru închirieri auto Otopeni  sunt fără garanție, și au incluse toate taxele aferente.

Mașinile sunt în perfectă stare de funcționare, nu sunt inscripționate, iar numărul de kilometri nu este limitat.

Dacă veți intra pe site-ul dpdrent.ro o să găsiți cu siguranță o mașină care să vă satisfacă așteptările 100%, printre atâtea mărci și modele auto, de culori diferite.

Mașini închiriate cu șofer profesionist, pentru oamenii de afaceri

Dacă nu cunoașteți Bucureștiul, o mașină cu șofer profesionist este cea mai indicată, deoarece aglomerația este la cote extrem de ridicate în unele părți ale zilei și ar fi bine ca să fiți alături de un conducător auto care are abilitatea de a evita rutele cele mai aglomerate și a vă duce cu maximă promptitudine la destinație. Tariful pentru acest extra serviciu este de 30/euro pentru 8 ore, dar merită cu prisosință prețul plătit la  DpD Exclusive Rental, mai ales dacă urmează să aveți niște întâlniri de business importante unde nu puteți întârzia.