O contabilitate la superlativ cu Conta Radulescu

Cauti o firma de contabilitate care sa-ti ofere calitate la cote maxime? Atunci cand pui bazele unei afaceri, este important sa stii ca serviciile de contabilitate sunt importante in orice domeniu de activitate. Daca esti in cautarea unei firme care sa-ti ofere un raport calitate-pret optim, Conta Radulescu este solutia ideala pentru tine! Este vorba despre o societate de contabilitate, membra CECCAR, infiintata in 2009 ce are si avantajul unei echipe competitive, cu o mare experienta in domeniu.
Experienta dobandita in aceasta perioada atesta faptul ca ca cele mai importante aspecte in relatia dintre firma de contabilitate si client sunt: comunicarea permanenta si reducerea taxelor. Acestea sunt intr-o legatura continua si nu pot fi tratate separat.
Problema esentiala a oricarei societati este sa gaseasca o solutie pentru diminuarea taxelor. Acest punct poate fi rezolvat cu ajutorul unui consultant pus la curent cu toate noutatile legislative, cat si cu problemele clientului, astfel incat sa inteleaga business-ul acestuia.

Care sunt serviciile contabile ce pot fi oferite de Conta Radulescu?

– Inregistrarea documentelor contabile in conformitate cu normele in vigoare;
– Intocmirea registrelor contabile lunare, trimestriale, semestrial si anuale, toate acestea fiind obligatorii;
– Calcule si estimari, ca de exemplu: ajustari pentru depreciere, aprovizioane, calculul amortizarii conform politicilor nationale sau de grup si estimarea impactului fiscal, refacerea bazelor de date de mijloace fixe, inclusiv recalcularea amortizarii si a impactului fiscal;
– Intocmirea si depunerea situatiilor financiare;
– Calculul salariului si stabilirea obligatiilor de plata;
– Intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale lunare, trimestriale, semestriale si anuale;
– Intocmirea de rapoarte, analize financiar-contabile personalizate;
– Intocmirea si acordarea de asistenta pentru intocmirea manualului de politici contabile specifice;
– Recuperarea informatiilor contabile istorice pe baza documentelor justificative;
– Infiintari de societati comerciale si operatiuni privind relatia cu Registrul Comertului;
– Consultanta de specialitate in demararea unei afaceri;
– Servicii complete de evidenta contabila;
– Servicii de resurse umane si salarizare;
– Servicii de consultanta fiscala;
– Servicii de consultanta manageriala si administrarea afacerilor;
– Servicii de recrutare de personal de specialitate.

Conta Radulescu – ajutorul tau in afaceri

Specialistii firmei Conta Radulescu te vor ajuta sa evaluezi si sa optimizezi sistemul contabil in functiune in cadrul intreprinderii tale. Organizarea evidentei contabile include un complex de actiuni, cum ar fi: elaborarea unei politici durabile de evidenta, alegerea formei de evidenta contabila, selectia setului de mijloace tehnice, constituirea structurii serviciului contabil, intocmirea graficului rulajului documentelor si a instructiilor functiei pentru personalul contabil. Ca urmare a realizarii acestor actiuni, este adoptata decizia de organizare a sistemului de evidenta contabila.
Inca din anul 2009, firma Conta Radulescu este membru al CECCAR si ofera servicii clientilor din Bucuresti, tinand o contabilitate sanatoasa. Prin mijloacele pe care le ofera, firma Conta Radulescu asigura continuitatea si comparabilitatea datelor stocate, pentru fiecare tip de activitate.
In randul serviciilor de contabilitate, pe primul loc se afla introducerea datelor initiale preluate, referitoare la solduri, rulaje, clienti sau datorii. Dupa cercetarea situatiei depunerilor de declaratii fiscale si a fisei de platitor se va trece la prelucrarea si verificarea datelor pentru a incepe evidenta analitica si sintetica a partenerilor de afaceri.
Firma bucuresteana de prestigiu iti poate efectua in fiecare luna raportarile, balantele si inregistrarile cerute in contabilitate, oferind si servicii avansate de gestiune cum ar fi calculatia costurilor si asistenta in intocmirea inventarelor si altor documente.
Indiferent de nevoile tale contabile, Conta Radulescu te poate ajuta!