fbpx

Nutriție amp; lifestyle by Camelia Șucu Owner Class Living și Iconic Wine Food amp; Design speaker la Meet the

Evenimentul Meet the WOMAN!, organizat de FEMEI în AFACERI pe 28 noiembrie 2013, ora 19:00, la Kronwell Brașov Hotel o va avea ca speaker pe antreprenoarea Camelia Șucu, care va vorbi despre noua sa linie de business Iconic Health.

“Doamna Camelia Șucu reprezintă un reper solid în antreprenoriatul feminin din România și noua sa linie de business – Iconic Health – readuce în atenția noastră importanța unei alimentații sănătoase în ritmul trepidant în care trăim. Este, de asemenea, o sursă valoroasă de inspirație pentru antreprenoarele aflate la început de drum.”, a declarat Alice Botnarenco – antreprenoare, fondatoare și președinta organizației FEMEI ÎN AFACERI.

CAMELIA ŞUCU
Absolventă a Facultăţii de Medicină Carol Davila din Bucureşti, Camelia Șucu a fondat Mobexpert în 1993, alături de partenerul său. Un an mai târziu, se dezvolta în cadrul grupului brandului Class Living, retailer de mobilă de lux.
Camelia s-a alăturat, printre altele, cauzei UNICEF şi Fundaţiei Salvaţi copiii. De asemenea, este membră a Fundaţiei Renaşterea care dezvoltă programe pentru prevenirea cancerului de sân, Fundaţiei Pro Vita care se ocupă de copiii abandonaţi, Fundaţiei Principesa Margareta care are în grijă vârstnici fără familie şi Fundaţiei Classic is Fantastic care încurajează tinerii să asculte şi să aprecieze muzica clasică.
De doi ani, Camelia Şucu a ales să investească în agricultură, cumpărând Piaţa de Gros din Bucureşti. Are perfectă încredere în competenţele femeilor din companiile sale care deţin 50% dintre poziţiile de top management.

EVENIMENT FESTIV
Înainte de finalul anului și pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă, Femei în Afaceri propune să dea o notă festivă acestui eveniment! Doamnele care participă la eveniment sunt invitate să vină cu un cadou care să le reprezinte, cu un mesaj anume, şi pe care să îl ofere persoanei care le atrage atenția în mod deosebit în sesiunea de prezentări de la începutul evenimentului!

Meet the WOMAN!, un model de succes în business networking-ul românesc
Proiectul Meet the WOMAN! dezvoltat și la nivel local, reprezintă evenimente de business networking care oferă teme de actualitate, contribuie la promovarea afacerilor, prezentând femei-lider care au obținut excelență în profesia lor.

După 4 ani de existență, cu peste 200 de evenimente de business networking feminin, 40 de speakeri și mii de participante, organizația Femei în Afaceri promovează mediul feminin de afaceri din România și oferă sprijin pentru dezvoltarea la nivel național și internațional a antreprenoarelor, dar și a specialistelor care lucrează în companii.

Fiecare eveniment este structurat în trei părți: o sesiune inițială de prezentare a fiecărei participante, una mediană, în care speakerul invitat prezintă o temă de business în 30 de minute și inițiază un dialog cu audiența și o sesiune finală de business networking, în care se pun bazele viitoarelor contracte.

Aflați ce înseamnă proiectul Meet the WOMAN!, ce beneficii au membrele FEMEI ÎN AFACERI și ascultați testimonialele celorlalte membre!

Organizate de FEMEI ÎN AFACERI, cea mai activă comunitate profesională de business dedicată femeilor din România, aceste evenimente au reprezentat un bun prilej pentru participante de a obține noi contacte de business, de a-și dezvolta afacerea și de a-și promova serviciile în cadrul proiectului Meet the WOMAN! care reprezintă un model de succes în ceea ce înseamnă business networking-ul în România.

Prezența constantă a participantelor arată preocuparea femeilor de afaceri din România față de crearea unui mediu de business sănătos, cele mai multe întreprinzătoare orientându-se, pentru dezvoltarea unei afaceri, către domenii variate: magazine online cu produse bio, dermatocosmetice, produse pentru copii, design floral, avocatură, clinici medicale, consultanță de imagine, agenție de social media etc. În România, aproximativ 37.000 de femei dețin o firmă, vârsta medie la care acestea intră în antreprenoriat fiind de aproximativ 40 de ani.

DESPRE EVENIMENTUL MEET THE WOMAN! DE LA BRAȘOV

Accesul la evenimentul din 28 noiembrie 2013, organizat la Kronwell Brașov Hotel, ora 19:00, se face doar după confirmarea înscrierii. Membrele FEMEI ÎN AFACERI au prioritate și beneficiază de 15% discount din costul taxei de participare (80 de lei, nu se percepe TVA, coffee break inclus).

DESPRE FEMEI în AFACERI
Înființată în 2009 de Alice Botnarenco, organizația FEMEI în AFACERI dezvoltă proiecte care se adresează antreprenoarelor și femeilor care lucrează în companii. În 2012, a reprezentat România la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic internațional pentru femei, a relansat site-ul Femei în Afaceri, poziționat ca un portal cu informații din mediul feminin de afaceri și a creat prima platformă online de business, dedicată femeilor din România.
Pornită inițial ca o comunitate online, FEMEI în AFACERI numără în prezent peste 2.000 de membre în grupul de pe Linkedin și câteva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfășurate pe parcursul a 4 ani de existență.

PARTENERI
Kronwell Brașov Hotel • Helvetansa • Class Living • Iconic Food Wine&Design • UPC Business • NISSA • Nomenius • EnRose

PARTENERI MEDIA
Transilvania Business • bizbrasov • Business Days • RisCo